Цена

Acqua di Parma

Acqua di Parma

 

Acqua di Parma стартира като малко предприятие в Парма.Първият аромат е създаден през 1916 година в Колония и в началото се използва за парфюмиране на мъжки носни кърпички. Колония се превръща в истински символ на италианския шик сред американските и италиански знаменитости в предвоенния период (1930) и в следвоенния период (1950). В началото на 90-те трима влиятелни италианци Диего Дела Вале, Лука Кордеро ди Монтецемоло (Ferrari) и Паоло Боргоманеро (La Perla) обединяват усилията си за съхраняване на италианския шик и възстановяват Acqua di Parma. Те произвеждат отново стари аромати, започват нови проекти, като ароматерапевтичната линия Blu Mediterraneo, ухания за интериора, кожена галантерия.Ароматите на Acqua di Parma са създадени в сътрудничество с парфюмерите Бертран Дюшафор, Жан-Клод Елена, Франсоа Демаши, Франсоа Карон, Франсис Кюркджиян, Антоан Мезондьо и Алберто Морилас.

 

Показване:
Подреждане по:
Acqua Di Parma представи по- сложния и по - свеж Acqua Nobile Rosa в началото на 2015 година, преработвайки го в една по-лека и по - прозрачна версия. Вдъхновението за този аромат са италиански градина с рози и богата зеленина, освежени със светещи капки роса в зората на ранна утрин. Ароматът се отваря с радостни акорди италианска бергамот, италианска мандарина и касис. В сърцето на аромата тан..
188.90лв.
Новият парфюм Essenza di Colonia се базира на цитрусови-дървесни нотки от  бергамот, лимон, мандарина, портокал, нероли, грейпфрут, полегат зърно, градински чай, розмарин, момина сълза, роза акорди, жасмин, пачули, ветивер, кехлибар и бял мускус . Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и кач..
104.90лв.