Цена

Alfred Dunhill

Alfred Dunhill
Показване:
Подреждане по:
Century Blue от Alfred Dunhill е дървесен ароматен аромат за мъже. Century Blue е лансиран през 2019 г. Връхните нотки са мандарина, бергамот и черен пипер; средните нотки са ирис, джинджифил, нероли и стиракс; базовите нотки са амброксан, морска сол, дъбов мъх и пачули.Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и ..
66.90лв.
Dunhill Icon Absolute от Alfred Dunhill е дървесен пикантен аромат за мъже. Dunhill Icon Absolute е лансиран през 2015 г. Връхните нотки са черен пипер и бергамот; средните нотки са шафран, черна роза и жасмин; базовите нотки са агарово дърво (уд), кожа и тютюневи листа.Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и ..
102.90лв.
Icon Racing от Alfred Dunhill е дървесен ароматен аромат за мъже. Icon Racing е лансиран през 2017 г. Носът зад този аромат е Laurent Le Guernec. Връхните нотки са грейпфрут, кардамон и бергамот; средните нотки са портокалов цвят, лавандула и пипер; базовите нотки са мускус, гваяково дърво и ветивер.Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са ориги..
93.90лв.