Цена

Baldessarini

Baldessarini

Baldessarini е международна модна марка, ситуирана в луксозния сегмент за мъжки облекла и парфюми. През 1993 г.Hugo Boss лансира луксозната мъжка линия Baldessarini, наречена на нейния творчески директор и създател Вернер Балдесарини. На следващата година излиза и първата колекция мъжки облекла на Baldessarini. През 2002 г. Baldessarini лансира първия си парфюм Baldessarini Eau de Cologne. През 2004 г.,с подкрепата на Hugo Boss, Baldessarini се отделя напълно от Hugo Boss AG и премества седалището си от Мецинген в Мюнхен. Въпреки продажбата на марката през 2006 г., Baldessarini лансира линия от луксозни мъжки бижута и четвъртия си мъжки парфюм - Strictly Private.

Показване:
Подреждане по:
Baldessarini Ambre е третият мъжки аромат от Baldessarini. С нотки от мандарина портокал и червена ябълка.Нейният кехлибарен ориенталски характер се поддържа благодарение на ванилия и дъбов мъх. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл ил..
61.90лв.
Baldessarini Ambre е третият мъжки аромат от Baldessarini. С нотки от мандарина портокал и червена ябълка.Нейният кехлибарен ориенталски характер се поддържа благодарение на ванилия и дъбов мъх. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта.  ..
54.90лв.
Baldessarini EDC е дървесно-ориенталски аромат, насочен към по-възрастната аудитория, който според мотото на марката „Разделя мъжете от момчетата“. Създатели на парфюма са Jean-Marc Chaillan и Pierre Wargnye. Този аромат за истински мъже елегантно съчетава лукс и въображение, приключенски дух и желание за пътуване до далечни страни. Богат аромат, едновременно земен и еуфоричен.Намек за метална ..
46.90лв.
Baldessarini Concentre е ободряващ мъжки аромат.Съдържа нотка на жизнения цвят на патчули. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
47.90лв.
Baldessarini Concentre е ободряващ мъжки аромат.Съдържа нотка на жизнения цвят на патчули. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
64.90лв.
Del Mar Baldessarini освежаващ екзотично-дървесен аромат,предназначен за младия мъж,живеещ на вълните на своите емоции. Връхни нотки: мандарина портокал,пипер и бергамот. Сърдечни нотки: канела,кардамом и кедър. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля ..
58.90лв.
Del Mar Baldessarini освежаващ екзотично-дървесен аромат,предназначен за младия мъж,живеещ на вълните на своите емоции. Връхни нотки: мандарина портокал,пипер и бергамот. Сърдечни нотки: канела,кардамом и кедър. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения те..
51.90лв.
Комплектът съдържа: Baldessarini Eau de Cologne  за мъже 75мл + Део стик 40мл + душ гел 50мл Baldessarini е ободряващ мъжки аромат.Съдържа нотка на жизнения цвят на патчули. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас ..
73.90лв.
Del Mar Seychelles Baldessarini е мъжки аромат.Тази вълнуваща,ароматна експедиция започва със свежестта на диня с неочаквани акорди на черен пипер придружен с етерично масло от ангелика . А сърцето включва снимки на далечни пътувания и неизследвани страни, представени с нотки на индийско орехче , градински чай и тютюневи аромати. A база на аромата отразява удоволствие , предизвикано от крейсерс..
45.90лв.
Baldessarini е мъжки парфюм за успешните, елегантни и сериозни мъже. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта.  ..
65.90лв.
Baldessarini е мъжки парфюм за успешните, елегантни и сериозни мъже. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта.  ..
48.90лв.
Secret Mission Baldessari е арома за мъже.Чувствен, топъл, елегантен,мистичен със съблазнителна комбинация от бергамот,босилек комбиниран със свеж кипарис.Аромата разкрива своята мъжественост със дълбок емоционален състав. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси,..
44.90лв.
Secret Mission Baldessari е арома за мъже.Чувствен, топъл, елегантен,мистичен със съблазнителна комбинация от бергамот,босилек комбиниран със свеж кипарис.Аромата разкрива своята мъжественост със дълбок емоционален състав. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свър..
62.90лв.
Secret Mission Baldessari е арома за мъже.Чувствен, топъл, елегантен,мистичен със съблазнителна комбинация от бергамот,босилек комбиниран със свеж кипарис.Аромата разкрива своята мъжественост със дълбок емоционален състав. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефо..
50.90лв.