Цена

Benetton

Benetton

Benetton е италианска луксозна модна марка, основана от трима братя и една сестра на семейство Бенетон през 1965 година. Benetton отворя първия си магазин през 1966 г. в Белуно, но само три години по-късно, групата е разширена, за да включва магазин в Париж. Първите аромати на компанията  Benetton за мъже и жени, бяха предложени през 1987.

Показване:
Подреждане по:
Benetton Giallo Woman е флорално плодов аромат за съвременни дами.Нежен,слънчев,чувствен и съживяващ.Съдържа жизнения жълт цвят на Слънцето, което ви носи щастие и енергия.Връхни нотки на вода,червени горски плодове,анасон и цвят от мента.Средни нотки на лотос,роза, виолетка и праскова. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинал..
16.90лв.
B. Clean Relax от Benetton е аромат за жени и мъже. Връхните нотки са мандарина, лимон и бергамот; Сърдечни нотки: индийско орехче, босилек и лавандула; Базови нотки: сандалово дърво, кедър и ванилия.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чр..
20.90лв.
B. United Jeans е аромат за мъже.Връхните нотки са бръшлян, розов пипер и мандарина.  Сърдечни нотки: жасмин и момина сълза; Базови нотки: сандалово дърво, кехлибар, мускус, ванилия и кедър.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-..
21.90лв.
B. United Jeans е аромат за мъже.Връхните нотки са бръшлян, розов пипер и мандарина.  Сърдечни нотки: жасмин и момина сълза; Базови нотки: сандалово дърво, кехлибар, мускус, ванилия и кедър.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с н..
17.90лв.
Benetton Bianco от Benetton е аромат за жени. Белият цвят символизира чистота, лекота и невинност. Ароматът е искрящ, ведър и енергичен. Връхни нотки: личи, бамбук и бяла черница.Сърдечни нотки-бяла роза, жасмин и грейпфрут. База: памук мускус, ванилия и пачули. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с ..
17.90лв.
 Benetton Blu Man е свеж, чист аромат.Този аромат започва с лимон и лавандула, а сърцето включва зелени нотки на босилек, розмарин масло и градински чай, а основата е наводнен с вълни от хармония в съчетание от бял кедър, пачули и какао. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.Пр..
24.90лв.
Benetton Blu Man е свеж, чист аромат.Този аромат започва с лимон и лавандула, а сърцето включва зелени нотки на босилек, розмарин масло и градински чай, а основата е наводнен с вълни от хармония в съчетание от бял кедър, пачули и какао. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При..
17.90лв.
Benetton Cold от Benetton е аромат за мъже. Връхните нотки са бергамот, кимион и алдехиди; Сърдечни нотки: кориандър, здравец и лавандула; Базисни нотки пачули, бял мускус и ветивер. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочен..
21.90лв.
Benetton Energy Pop е аромат за мъже. Връхни нотки: пипер, ананас, лавандула, пачули, ванилия, кориандър,кедър, анасон, лимон. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
21.90лв.
Benetton Giallo Woman е флорално плодов аромат за съвременни дами.Нежен,слънчев,чувствен и съживяващ.Съдържа жизнения жълт цвят на Слънцето, което ви носи щастие и енергия.Връхни нотки на вода,червени горски плодове,анасон и цвят от мента.Средни нотки на лотос,роза, виолетка и праскова.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме ..
24.90лв.
Benetton Let’s Move е мъжки аромат. Композицията започва с ухание на бергамот, мандарина и пипер, следвани от ароматичното съчетание на мушкато, лавандула и кедър. Основата включва тонка, кехлибар и ванилови нотки. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се ..
20.90лв.
Комплектът съдържа: Benetton Let’s Move тоалетна вода за мъже 100мл + Benetton Let’s Move дезодорант за мъже 150мл Benetton Let’s Move е мъжки аромат. Композицията започва с ухание на бергамот, мандарина и пипер, следвани от ароматичното съчетание на мушкато, лавандула и кедър. Основата включва тонка, кехлибар и ванилови нотки. Продуктът е оригинален..
28.90лв.
Benetton Nero Man е свеж пикантен,опияняващ аромат за мъже. Връхни нотки: мандарина, грейпфрут и мента.Сърдечни нотки: лимон, плодове от хвойна и боздуган. База: пачули, мускус и черен абанос.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-май..
24.90лв.
Benetton Nero Man е свеж пикантен,опияняващ аромат за мъже. Връхни нотки: мандарина, грейпфрут и мента.Сърдечни нотки: лимон, плодове от хвойна и боздуган. База: пачули, мускус и черен абанос.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас ..
17.90лв.
 Benetton Paradiso Inferno Blue е свеж цитрусов аромат за мъже от Benetton. Състои се от смес от лимон, портокал и джинджифил подчертани от нотки на бергамот, ябълков цвят,канела, жасмин, индийско орехче и бял мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свър..
33.90лв.