Цена

Bentley

Bentley

Парфюмите Bentley са създадени от френската парфюмеристка Nathalie Lorson. Дизайна на парфюмите Bentley подчертават  елегантните и симетрични форми на луксозните лимузини Bentley.

Показване:
Подреждане по:
Bentley for Men Azure е аромат вдъхновен от брега на морето, чистият въздух и спокойствието, които пробуждат всичките ви сетива. Комбинацията от сочни плодове с опияняващ аромат на лавандула и градински чай предизвикват спокойствие и отмора.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството. ..
66.90лв.
Bentley for Men за очарователни мъжете, които ще им даде много увереност и изтънченост. В сърцето на аромата се крие загадъчно топло дърво, здравец, градински чай и деликатна опияняваща комбинация от ром и сладка канела. Базата на аромата се състои от уникални акорди бензоин, сънотворен тамян, кедрово дърво и животинска кожа. Продуктът е оригинален и фабрично запеч..
68.90лв.
Bentley for Men за очарователни мъжете, които ще им даде много увереност и изтънченост. В сърцето на аромата се крие загадъчно топло дърво, здравец, градински чай и деликатна опияняваща комбинация от ром и сладка канела. Базата на аромата се състои от уникални акорди бензоин, сънотворен тамян, кедрово дърво и животинска кожа. Всички продукти, които предлагаме са ор..
57.90лв.
Bentley for Men Intense пикантен аромат за мъже. Основни нотки : черен пипер, бергамот, дафинови листа, градински чай, канела, кожа, кедър, пачули, африкански здравец, тамян. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телеф..
74.90лв.
Bentley Infinite е нов парфюм от Bentley за мъже и се появява през 2015 г. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
77.90лв.