Цена

Beyonce

Beyonce

Beyonce

 Beyonce е нова марка парфюми. Най-ранното издание е създаден през 2010 г. и най-новият е от 2014г. в сътрудничество с парфюмеристите Claude Dir, Olivier Gillotin,Carlos Vinals и Loc Dong.

Показване:
Подреждане по:
Heat Beyonce от Beyonce е дамски аромат. Връхни нотки са украсени с ванилия-орхидея, магнолия, праскова и нероли. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
41.90лв.
Heat Rush от Beyonce е аромат за жени.Сърдечни нотки;орхидея,манго, мед и кехлибар. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
41.90лв.
Midnight Heat от Beyonce е дамски аромат.Midnight Heat излъчва страст, той се отваря с богат плодов аромат на слива и  плодове.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
41.90лв.
Pulse от Beyonce е аромат за жени. Pulse е цитрусов - цветен аромат, посветен на любимото цвете на певицата - орхидея .Връхни нотки на круша ,ликьор и бергамот. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
41.90лв.
Pulse NYC от Beyonce е изискан,сексапилен аромат за жени. Връхните нотки включват страстен плодов коктейл от малини, круши и нар, декорирани с деликатни нотки на божур и арабски жасмин. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посо..
39.90лв.