Цена

Bottega Veneta

Bottega Veneta

Bottega Veneta е италианска компания за луксозни стоки, известна най-вече със своите висококачествени кожени изделия. Bottega Veneta е основана през 1966 г.от Мишел Тадеи и Ренцо Дзенджаро, със седалище в италианския град Виченца, региона Венето. Името Bottega Veneta на компанията, стартирала като работилница за кожени изделия.И днес специалната техника за обработка на кожа intrecciato, която създава Bottega Veneta, е запазена марка за компанията. С годините славата на Bottega Veneta расте, благодарение на изключително качествените стоки с изискан дизайн, които произвежда компанията. Днес Bottega Veneta произвежда бижута, аксесоари, обзавеждания и изделия за дома, подаръци и пр., като едновременно с това предлага богат асортимент от чанти, обувки, куфари и кожени аксесоари.През 2005 г. Bottega Veneta представя първата си колекция с готови дамски облекла, а на следващата година лансира и първата си мъжка колекция. През 2011 г. в сътрудничество с козметичния гигант Coty е представен и първият парфюм на Bottega Veneta.

Показване:
Подреждане по:
Bottega Veneta е символ на лукс. Неговият аромат описва библиотечни стени, подвързани с кожа книги, бриз и аромат на окосена трева. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
142.90лв.
Bottega Veneta Pour Homme от Bottega Veneta е аромат за мъже. Връхни нотки ни освежават с акорди на калабрийски бергамот, хвойна от Балканите и бор от Сибир. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
130.90лв.
Bottega Veneta Pour Homme Extreme е по-интензивен, чувствен и оживен от първото мъжко ухание на Bottega Veneta - Bottega Veneta Pour Homme от 2013.Връхни нотки: бергамот, бор и хвойнаСърдечни нотки: чушлета, ела, индийско орехчеБазови нотки: кожа, лабданиум и пачули  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са ори..
135.90лв.
Bottega Veneta Essence Aromatique от Bottega Veneta е аромат за мъже и жени. Този състав съдържа най-висококачествени есенции, който изграждат този изключително свеж и цветен аромат.Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон ..
139.90лв.