Цена

Burberry

Burberry

Burberry

Burberry е луксозна британска дизайнерска къща, основана от Томас Бърбъри през 1856 г. Тази къща се отличава с мода и аксесоари. В допълнение към своя модна линия и аксесоари, марката Burberry предлага изключителна линия от аромати за мъже и жени.

Показване:
Подреждане по:
Body Eau de Parfum Intense от Burberry е плодов аромат за жени. Връхните нотки са пелин, фрезия и праскова; средните нотки са ирис, роза и сандалово дърво; базови нотки са кашмирено дърво, ванилия, мускус и кехлибар. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете с..
71.90лв.
Body Eau de Parfum Intense от Burberry е плодов аромат за жени. Връхните нотки са пелин, фрезия и праскова; средните нотки са ирис, роза и сандалово дърво; базови нотки са кашмирено дърво, ванилия, мускус и кехлибар. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството. ..
78.90лв.
Brit Rhythm Floral Тоалетна Вода е чувствена цветна композиция, обогатена с цитрусови плодове, за модерни жени. Елегантен, лек, свеж, чувствен и опияняващ. Тя се отваря със свежи акорди на лимон от Сицилия и портокал. Сърдечни нотки са флорални тонове на египетски жасмин, лотос и люляк. Уудс, кехлибар и мускус слагат край на състава. Лансиран през 2015. Перфектен за всички поводи.  ..
47.90лв.
Burberry Body от Burberry е луксозeн дамски аромат. С плодов състав, който започва с нотки на свеж зелен абсент, праскова и фрезия. Рози и ирис са в сърцето, опирайки се на основата на сандалово дърво, кашмир, мускус, кехлибар и ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход ..
50.90лв.
Burberry Body от Burberry е луксозeн дамски аромат. С плодов състав, който започва с нотки на свеж зелен абсент, праскова и фрезия. Рози и ирис са в сърцето, опирайки се на основата на сандалово дърво, кашмир, мускус, кехлибар и ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход ..
65.90лв.
Burberry Body от Burberry е луксозeн дамски аромат. С плодов състав, който започва с нотки на свеж зелен абсент, праскова и фрезия. Рози и ирис са в сърцето, опирайки се на основата на сандалово дърво, кашмир, мускус, кехлибар и ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въп..
78.90лв.
Burberry Body от Burberry е луксозeн дамски аромат. С плодов състав, който започва с нотки на свеж зелен абсент, праскова и фрезия. Рози и ирис са в сърцето, опирайки се на основата на сандалово дърво, кашмир, мускус, кехлибар и ванилия. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на п..
67.90лв.
Burberry Body Gold елегантен дамски аромат.Връхните нотки ;праскова ,ирис, роза и сандалово дърво. Базови нотки; разполага с мека, топла следа от кашмир,ванилия, кехлибар и мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения..
69.90лв.
Burberry Body Rose Gold от Burberry е изтънчен,елегантен  аромат за жени. Връхните нотки включват пелин, фрезия и праскова . Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
77.90лв.
Burberry Body Tender от Burberry  е дамски аромат,който излъчва нежност, вечна младост, спокойствие, лекота и харизма. Съставът е от  свежи аромати на лимон, ябълка, праскова и абсент. Ядрото на състава включва есенции от роза, листа чай, жасмин и сандалово дърво, всички поставени в основата на кашмир акорди, ванилия, мускус и кехлибар.   ..
48.90лв.
Burberry Body Tender от Burberry  е дамски аромат,който излъчва нежност, вечна младост, спокойствие, лекота и харизма. Съставът е от свежи аромати на лимон, ябълка, праскова и абсент. Ядрото на състава включва есенции от роза, листа чай, жасмин и сандалово дърво, всички поставени в основата на кашмир акорди, ванилия, мускус и кехлибар. Продуктът е ор..
65.90лв.
Burberry Body Tender от Burberry  е дамски аромат,който излъчва нежност, вечна младост, спокойствие, лекота и харизма. Съставът е от свежи аромати на лимон, ябълка, праскова и абсент. Ядрото на състава включва есенции от роза, листа чай, жасмин и сандалово дърво, всички поставени в основата на кашмир акорди, ванилия, мускус и кехлибар. Продуктът е оригинален и фабрично запеч..
81.90лв.
Комплектът съдържа: Burberry Body парфюмна вода за жени 85мл + мляко за тяло 100мл + мини парфюмна вода 4,5мл Burberry Body от Burberry е луксозeн дамски аромат. С плодов състав, който започва с нотки на свеж зелен абсент, праскова и фрезия. Рози и ирис са в сърцето, опирайки се на основата на сандалово дърво, кашмир, мускус, кехлибар и ванилия. ..
94.90лв.
Burberry Brit от Burberry е аромат за жени. Burberry Brit е аромат, който пази традицията. Свежи нотки на зелен лимон, бял бадем и круша.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефо..
78.90лв.
Burberry Brit от Burberry е аромат за жени. Burberry Brit е аромат, който пази традицията. Свежи нотки на зелен лимон, бял бадем и круша.  Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
48.90лв.