Цена

Cacharel

Cacharel
Основателят на компанията за облекло, парфюми и аксесоари Cacharel, Жан Луи Анри Буске, е роден през 1932 г. в Париж. Завършил професионално училище за шивачи и работил като дизайнер, Жан Буске създава самостоятелната си линия Cacharel (наречена на вид рядкосрещана френска патица) през 1962 г. През 1964 г. в Париж е основана и компанията Cacharel, чиято колекция от ярки поли и блузи скандализира модната индустрия, но се радва на голям търговски успех. 
През 1978 г. излиза първият парфюм на Cacharel в резултат на 3-годишно сътрудничество с L’Oreal. Това е изключително успешният женски парфюм Anais-Anais. След него Cacharel лансира и други, радващи се на успех, парфюми като мъжките парфюми Cacharel pour l'Homme и Amor pour Homme, колекциите Eden и Noa, Loulou, Nemo, Gloria, Amor Amor и Promesse. Едно от последните хитови предложения на Cacharel е женският парфюм Liberte, рекламиран от манекенката Жизел Бюндхен
Показване:
Подреждане по:
Amor Amor на Cacharel е истински любовен еликсир, създаден специално за жените и момичетата, които копнеят за любов и приключения. Съблазнителният аромат на цитрусови плодов, портокали и мандарини, е обвит в тайнствено було от сандалово дърво и мускус. Сладост и страст, които завладяват и провокират сетивата – това е Cacharel Amor Amor. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан..
74.90лв.
Amor Amor на Cacharel е истински любовен еликсир, създаден специално за жените и момичетата, които копнеят за любов и приключения. Съблазнителният аромат на цитрусови плодов, портокали и мандарини, е обвит в тайнствено було от сандалово дърво и мускус. Сладост и страст, които завладяват и провокират сетивата – това е Cacharel Amor Amor. Всички продукти, които предлагаме са оригин..
68.90лв.
Amor Amor на Cacharel е истински любовен еликсир, създаден специално за жените имомичетата, които копнеят за любов и приключения. Съблазнителният аромат на цитрусови плодов, портокали и мандарини, е обвит в тайнствено було от сандалово дърво и мускус. Сладост и страст, които завладяват и провокират сетивата – това е Cacharel Amor Amor. Продуктът е ор..
45.90лв.
Amor Amor на Cacharel е истински любовен еликсир, създаден специално за жените имомичетата, които копнеят за любов и приключения. Съблазнителният аромат на цитрусови плодов, портокали и мандарини, е обвит в тайнствено було от сандалово дърво и мускус. Сладост и страст, които завладяват и провокират сетивата – това е Cacharel Amor Amor. Продуктът е ор..
54.90лв.
Cacharel Anais Anais е нежен романтичен аромат за жени. В парфюма се съчетава комбинация от бяла лилия и портокалово цвете. Разцъфтелият нежен мотив се дължи на жасмин и ирис. Също като персийската богиня на любовта, на която е кръстен  ароматът Anais Anais, парфюмът символизира живот изпълнен с радост и опияняващи чувства. Продуктът е оригинален и фабрич..
68.90лв.
Amor Amor Forbidden Kiss от Cacharel е ориенталски аромат. Френската модна къща продължава любовната сага Amor Amor с нов дамски парфюм, с една изгаряща в страстта си забранена целувка. Бутилката на новия парфюм Amor Amor Forbidden Kiss е лесно разпознаваема, оцветена в плътно черно, с бял надпис и изрисувани с тънка линия цветя на любовта - рози. Amor Amor Forbidden Kiss е лансиран на пазара п..
69.90лв.
Неустоим, жив, сладък, сочен, свеж и приятно романтичен аромат - Premier Délice говори на езика на съвременните момичета. Създаден от Dora Baghriche и Olivier Cresp, парфюмеристи от Firmenich, Premier Délice е създаден на основата на бели цветя,  но сега те са подсилени. Като  приятен лек бриз, сякаш множество пеперуди се реят наоколо сред изобилие от плодове. Капка сладост и заскрежа..
61.90лв.
Noa от Cacharel е нежен аромат за жени,който олицетворява невинността. Обвита с бели цветя и кедров мъх принася със себе си очарователен полъх на есенции, асоцииращи женствена нежност и  уязвимост. В сърцевината се крие аромат на зелени растения, кориандър, сандал и ирис.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които п..
54.90лв.
Cacharel Catch Me от Cacharel е арома за жени. Сърцето доминиран от опияняващ портокалов цвят от Мароко смесен с нотки на италиански жасмин и поставен върху мека основа на бадемово мляко, кехлибар и дървесни нотки. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпрос..
65.90лв.
Cacharel Catch Me от Cacharel е арома за жени. Сърцето доминиран от опияняващ портокалов цвят от Мароко смесен с нотки на италиански жасмин и поставен върху мека основа на бадемово мляко, кехлибар и дървесни нотки. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се ..
81.90лв.
EDEN от Cacharel е един от най-известните дамски аромати. Съчетава светещи цитрусови нотки, свежестта на водна лилия в сърцето е комбиниран с опияняващи флорални нотки: тубероза,жасмин, роза и момина сълза и сладки сочни плодове ананас и Мело. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран про..
41.90лв.
EDEN от Cacharel е един от най-известните дамски аромати. Съчетава светещи цитрусови нотки, свежестта на водна лилия в сърцето е комбиниран с опияняващи флорални нотки: тубероза,жасмин, роза и момина сълза и сладки сочни плодове ананас и Мело. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.П..
65.90лв.
Cacharel Lou Lou е ориенталски-цветен аромат за жени.Основните нотки на парфюма са ванилия, сандалово дърво, мускус и кедър, след това е добавен вкус и финес които изтъкват своята ориенталски характер. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с н..
46.90лв.
Cacharel Lou Lou е ориенталски-цветен аромат за жени. Основните нотки на парфюма са ванилия, сандалово дърво, мускус и кедър, след това е добавен вкус и финес които изтъкват своята ориенталски характер. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас ч..
64.90лв.
Noa от Cacharel е нежен аромат за жени,който олицетворява невинността. Обвита с бели цветя и кедров мъх принася със себе си очарователен полъх на есенции, асоцииращи женствена нежност и  уязвимост. В сърцевината се крие аромат на зелени растения, кориандър, сандал и ирис. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, мол..
74.90лв.