Цена

Calvin Klein

Calvin Klein

Келвин Клайн е известен най-вече като дизайнер на дрехи, включително и легендарните Calvin Klein Jeans, и на бельо, а също и с провокативните си реклами.. Основаната от него през 1968 г. компания Calvin Klein постепенно се разраства и добива световна известност със семплите си унисекс идеи. Постепенно се ражда страстта на дизайнера към парфюмите. Първия парфюм на Calvin Klein - Obsession for Women, лансиран през 1985 г., става ароматно въплъщение на идеите на Calvin Klein за размиване границите между половете. Характерният мускусен парфюм бързо става популярен и скоро след това се появява и Obsession за мъже. През 1989 г. излиза и станалият непреходна класика парфюм Eternety на Calvin Klein, посветен на втората съпруга на дизайнера. Но компанията Calvin Klein не се задоволява с постигнатите успехи и през новото хилядолетие щурмува успешно пазара с парфюми като CK One, Escape, Contradiction, Truth и Eternity Rose.

Показване:
Подреждане по:
Парфюмът Calvin Klein Contradiction носи вечната оригинална връзка между чувствен аромат с модерна класика, елегантност и дискретност. Тази иновативна и находчива комбинация доминира на деликатния аромат с венчелистчета, деликатни орхидеи, чиито тонове са придружен от цветя, смел китайски пипер и евкалипт. В елегантното сърце заедно се съчетава  божур и жасмин. Про..
133.90лв.
Calvin Klein Sheer Beauty е лек цветен  дамски аромат на мека основа от сандалово дърво. Парфюмът Sheer Beauty придава чар и елегантност. Съставът е цветен - плодов, отваряне с нотки на червени горски плодове, бергамот и праскова. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и ..
37.90лв.
Комплектът съдържа: Calvin Klein Euphoria Forbidden парфюмна вода за жени 100мл + Calvin Klein Euphoria Forbidden лосион за тяло 100мл + Calvin Klein Euphoria Forbidden парфюмна вода за жени 10мл Euphoria Forbidden от Calvin Klein е аромат за по-млада аудитория и посветен на независимите жени. Съставът е модерен и секси.Връхните нотки ще ни изкушават с мандари..
112.90лв.
CK Be на Calvin Klein е много свеж и лек плодов аромат с нотки на мускус. Той е нежно интимен аромат, който подхожда на всеки млад човек. Подчертано свеж, силен и жизнен, той е еднакво подходящ за мъже и за жени.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.П..
35.90лв.
CK Free Calvin Kleinе е за модерни харизматични мъже. Уводът на този уникален аромат CK Free е създаден от освежаващи звездички,анасон, които са допълнени от мъжествен пелин и интензивна хвойна. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се ..
43.90лв.
Calvin Klein CK IN2U for Her неповторимо ухание, което всяка жена трябва да притежава. Ароматът съчетава цитрусови нотки – бергамот и грейпфрут, с аромат на орхидея, захар, меки горски нюанси и ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете ..
43.90лв.
Calvin Klein CK IN2U for Her неповторимо ухание, което всяка жена трябва да притежава. Ароматът съчетава цитрусови нотки – бергамот и грейпфрут, с аромат на орхидея, захар, меки горски нюанси и ванилия. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в с..
36.90лв.
Calvin Klein CK IN2U for Her неповторимо ухание, което всяка жена трябва да притежава. Ароматът съчетава цитрусови нотки – бергамот и грейпфрут, с аромат на орхидея, захар, меки горски нюанси и ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е..
50.90лв.
Calvin Klein CK IN2U  изключително модерен и нежен мъжки аромат,се дължи на цитрусовите нотки на зелен лимон, помело и  бахар. Този аромат преминава в еротично заредено с екзотика ухание на какао и афродизиакален мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството...
42.90лв.
Calvin Klein CK IN2U  изключително модерен и нежен мъжки аромат,се дължи на цитрусовите нотки на зелен лимон, помело и  бахар. Този аромат преминава в еротично заредено с екзотика ухание на какао и афродизиакален мускус.  Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас ч..
32.90лв.
Calvin Klein CK IN2U  изключително модерен и нежен мъжки аромат се дължи на цитрусовите нотки на зелен лимон, помело и  бахар. Този аромат преминава в еротично заредено с екзотика ухание на какао и афродизиакален мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, м..
50.90лв.
CK One Shock for Her е едновременно нестандартен, динамичен и съблазняващ. Създаден задамите с романтична душевност. Със своя ориенталско-плодов аромат този парфюм създава несравнима топла и задушевна атмосфера. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свърж..
39.90лв.
CK One Shock for Her е едновременно нестандартен, динамичен и съблазняващ. Създаден за дамите с романтична душевност. Със своя ориенталско-плодов аромат този парфюм създава несравнима топла и задушевна атмосфера. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с ..
56.90лв.
CK One Shock for Her е едновременно нестандартен, динамичен и съблазняващ. Създаден за дамите с романтична душевност. Със своя ориенталско-плодов аромат този парфюм създава несравнима топла и задушевна атмосфера. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта...
45.90лв.
Calvin Klein CK One Shock For Him е аромат за мъже. Този парфюм е предназначен за спонтанните мъже, които имат натоварено ежедневие, но са с купонджийски дух. В основата на аромата са ориенталските пикантни тонове, предизвикващи усещане за топлина и интимност. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран п..
39.90лв.