Цена

Cartier

Cartier

Основана като фирма на потомствени бижутери през 1847 г. в Париж от Луи-Франсоа Картие, днес компанията Cartier произвежда широка гама от луксозни стоки, включваща бижута, кожени изделия и парфюми.През 1981 г. Cartier лансира първите си парфюми. Това са женският парфюм Must de Cartier и мъжкият Santos de Cartier. През следващите 20 години Cartier представя редица парфюми

Показване:
Подреждане по:
Baiser Volé Cartier е пленителен ориенталски аромат за жени със страстен акцент върху ароматна лилия. В сърцевината ще намерите изящна роза, която ще ви придаде усещане за лукс. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения те..
76.90лв.
Baiser Vole Essence е женствен и чувствен дамски аромат.С нотки на лилия, примесен с ванилия завладява и оставя неустоим аромата върху кожата. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
109.90лв.
Cartier De Lune от Cartier е аромат за жени. Връхните нотки са розов пипер и плодове от хвойна; Средни нотки са роза, циклама и момина сълза; базовите нотки са мускус и дървесни нотки. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез..
65.90лв.
Cartier De Lune от Cartier е аромат за жени. Връхните нотки са розов пипер и плодове от хвойна; Средни нотки са роза, циклама и момина сълза; базовите нотки са мускус и дървесни нотки. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посоч..
82.90лв.
Мъжкият аромат Declaration d'Un Soir Cartier е истинска емоция и горяща страст, която няма да Ви остави спокойни. Declaration d'Un Soir Cartier се състои от опияняващ кардамон, кимион и интензивен ароматен пипер. Сърцето е от индийско орехче и съблазнителна роза. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с..
65.90лв.
Комплектът съдържа: Cartier Declaration Тоалетна вода 100ml + Део стик 75mlDeclaration на Cartier е аромат за мъже. Връхните нотки са кимион, пелин, бреза, горчив портокал, кориандър, бергамот, нероли ,мандарина и портокал; средните нотки са джинджифил, пипер, ирис, жасмин, канела, ирис корен и хвойна; базови нотки са чай, кедър, к, дъбов мъх и кехлибар.Продуктът е оригинале..
92.90лв.
La Panthere от Cartier е аромат с чувствени и смели цветове. Той представлява дамите, които са независими и грациозни. Връхни нотки: ревен, ягода, сушени плодове. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочен..
87.90лв.
Cartier La Panthere Legere е съблазняващ цветно шипров аромат. Композицията му се разкрива със зелени нотки и сушени плодове, съчетани с искряща гардения, елегантно пачули и кадифени тонове на чувствен мускус, окъпани от светлината на екзотично тиаре.Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При ..
87.90лв.
Declaration на Cartier е аромат за мъже. Връхните нотки са кимион, пелин, бреза, горчив портокал, кориандър, бергамот, нероли ,мандарина и портокал; средните нотки са джинджифил, пипер, ирис, жасмин, канела, ирис корен и хвойна; базови нотки са чай, кедър, к, дъбов мъх и кехлибар. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с г..
74.90лв.
Declaration на Cartier е аромат за мъже. Връхните нотки са кимион, пелин, бреза, горчив портокал, кориандър, бергамот, нероли ,мандарина и портокал; средните нотки са джинджифил, пипер, ирис, жасмин, канела, ирис корен и хвойна; базови нотки са чай, кедър, к, дъбов мъх и кехлибар. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси,..
56.90лв.
Cartier стартира нов аромат за мъже Cartier Declaration d'Un Soir Intense през есента на 2014 година. Този аромат е предшестван от оригинала Cartier Declaration от 1998 година и лимитираното издание Cartier Declaration d`Un Soir представено 2012 година. Съставът е подсилен с нотка пипер за сила, червен пипер за изтънченост и мускус за комфорт. Връхните нотки включват черен и червен пипер. Сърце..
71.90лв.
Мъжкият аромат Declaration d'Un Soir Cartier е истинска емоция и горяща страст, която няма да Ви остави спокойни. Declaration d'Un Soir Cartier се състои от опияняващ кардамон, кимион и интензивен ароматен пипер. Сърцето е от индийско орехче и съблазнителна роза. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се ..
62.90лв.
Тоалетната вода Eau de Cartier Essence d´Orange е предназначена както за жени, така и за мъже. Този лек аромат ще впечатли всекиго, който обича достъпния лукс. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
65.90лв.
La Panthere от Cartier е аромат с чувствени и смели цветове. Той представлява дамите, които са независими и грациозни. Връхни нотки: ревен, ягода, сушени плодове. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
199.90лв.
Това приказно "котешки" цветен аромат съчетава искрящи нотки на гардения цвете с кадифени тонове на мускус. La Panthère Légère версия разкрива един нов аспект на оригиналния състав Chypre-гардения-мускус. Съставът се "осветява" с нова съставка от тиара цвете.Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството. ..
87.90лв.