Цена

Chloe

Chloe

Първият аромат на Chloé едноименната Chloé аромат за жени, стартира през 1975 г., е трайно женствена класика.Компанията е запазила съвременно излъчване с пускането на нова версия на Chloé през 2008 г., предназначени за младите жени с модерни вкусове. Chloé предлага аромати в съчетание с Coty

Показване:
Подреждане по:
Chloe Eau de Parfum Chloe е свеж и лек аромат с флорални нотки. Той допълва стила на енергичните и креативни дами и ще очарова всички жени с елегантност и лекота.   Продуктът е оригинален и фабрично запечатан. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството. При въпроси, моля свърж..
78.90лв.
Chloe Eau de Parfum Chloe е свеж и лек аромат с флорални нотки. Той допълва стила на енергичните и креативни дами и ще очарова всичкижени с елегантност и лекота.   Продуктът е оригинален и фабрично запечатан. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството. При въпроси, моля свържете се..
101.90лв.
Chloe Eau de Parfum Chloe е свеж и лек аромат с флорални нотки. Той допълва стила на енергичните и креативни дами и ще очарова всички жени с елегантност и лекота.   Продуктът е оригинален и фабрично запечатан. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството. При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочени..
109.90лв.
Комплектът съдържа: Chloe Eau de Parfum Chloe парфюмна вода за жени 50мл + Chloe Eau de Parfum Chloe лосион за тяло 100мл Chloe Eau de Parfum Chloe е свеж и лек аромат с флорални нотки. Той допълва стила на енергичните и креативни дами и ще очарова всичкижени с елегантност и лекота.   Продуктът е оригинален и фабрично..
100.90лв.
Chloe Love Story нежен, свеж, чист, елегантен и ободряващ дамски аромат.Връхна нотка на нероли.Сърдечни нотки на портокалов цвят и стефанотис.Базови нотки на мускус и кедър. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефо..
94.90лв.
Chloe Love Story нежен, свеж, чист, елегантен и ободряващ дамски аромат.Връхна нотка на нероли.Сърдечни нотки на портокалов цвят и стефанотис.Базови нотки на мускус и кедър. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
103.90лв.
Комплектът съдържа: Chloe See By парфюмна вода за жени 50мл + Chloe See By лосион за тяло 75мл Дамският парфюм See By Chloe символизира чувственост, оптимизъм и чистата красота. Ароматът пленява с уникални цветни акорди, които ще допълнят вашия елегантен стил. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са ориги..
87.90лв.
Roses De Chloe е нежен и изящен дамски аромат, преоткриващ по вдъхновяващ и уникален начин емблематичното за Chloe цвете розата.Маслодайната роза е в същността на композицията, съчетана с магнолия, която придава модерен нюанс. Леката и сладка основата от бял мускус и кехлибар оставя трайна следа върху кожата. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които..
74.90лв.
Roses De Chloe е нежен и изящен дамски аромат, преоткриващ по вдъхновяващ и уникален начин емблематичното за Chloe цвете розата.Маслодайната роза е в същността на композицията, съчетана с магнолия, която придава модерен нюанс. Леката и сладка основата от бял мускус и кехлибар оставя трайна следа върху кожата. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и..
65.90лв.
Eau de Fleurs Neroli Chloe е кристално чист и свеж дамски аромат. Неговият състав включва градински чай, кехлибар, мускус и тонка.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
129.90лв.
L'Eau de Chloe е цветно-плодов аромат за жени. Освежаваща комбинация от нектарини, сладка мандарина и бергамот в началото на аромата ще ви впечатли истински с естествената си чистота. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посоче..
109.90лв.
L'Eau de Chloe е цветно-плодов аромат за жени. Освежаваща комбинация от нектарини, сладка мандарина и бергамот в началото на аромата ще ви впечатли истински с естествената си чистота. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или..
68.90лв.
Love Chloe Eau Intense Chloe  за дами, търсещи аромат, с който да се отличи тяхната елегантност, стил, очарование и чувственост. Love Chloe Eau Intense Chloe е наситен цветен аромат със силен акцент на рози и деликатен ориенталски полъх. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.Пр..
94.90лв.
Love Chloé е нежен, романтичен аромат, вдъхновен от най-съкровените чувства на жените. В сърцевината на този елегантен аромат се крие уханието на ирис ,а също и свежи нотки на ванилия, зюмбюл и вкусни бадеми. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас ..
82.90лв.
Парфюмът Love, Chloe Eau Florale Chloe е чаровен, романтичен и много женствен аромат.Той е създаден за жени, които обичат живота и любовта.   Продуктът е оригинален и фабрично запечатан. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството. При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта...
113.90лв.