Цена

Chopard

Chopard

Компанията  Chopard е закупена от известния немски ювелир Карл Шойфеле, който я превръща в един от водещите производители на луксозни швейцарски часовници, бижута, аксесоари и парфюми. През 1992 г. излиза първият парфюм на компанията Chopard, женският Casmir. Парфюмът, резултат от сътрудничеството на Chopard и козметичната компания L’Oreal.

Показване:
Подреждане по:
Chopard Caśmir е цветно-пикантен дамски аромат. В сърцевината ви очакват само цветни нюанси като жасмин и момина сълза. Тази цветна хармония завършва с мириса на здравец. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в..
51.90лв.
Wish на Chopard е желанието на всяка жена. Chopard Wish притежава мистичното ухание на черна теменужка, съчетано с акациево дърво и чувствен розов лист. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочен..
23.90лв.
Дасмкият аромат Enchanted Chopard  е една неустоима флорално-плодова смесица. Парфюмът се разкрива с блестящите нотки на слива, със сърцевината, която изпълва жасминът с елегантната нежност и деликатност. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържет..
50.90лв.
Дасмкият аромат Enchanted Chopard  е една неустоима флорално-плодова смесица. Парфюмът се разкрива с блестящите нотки на слива, със сърцевината, която изпълва жасминът с елегантната нежност и деликатност. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас..
58.90лв.
Happy Spirit Bouquet d'Amour е аромат за жени. Връхни нотки;божур, роза, ванилия, мускус, малина. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
64.90лв.
Chopard Happy Spirit е нежен цветен аромат за дамите, които копнеят за красивите моменти, чувствата и вечната любов. Свежите нотки на червен портокал, малинов шербет и узу ще ви издигнат до неподозирани висоти. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с на..
68.90лв.
Chopard Happy Spirit е нежен цветен аромат за дамите, които копнеят за красивите моменти, чувствата и вечната любов. Свежите нотки на червен портокал, малинов шербет и узу ще ви издигнат до неподозирани висоти. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
65.90лв.
Happy Spirit Elixir d'Amour Chopard е дамски аромат .Сърцевината е наситена с мириса на жълта фрезия. Композицията е завършена от топлите акорди на бял мускус, амбра и кашмир. Уханието е израз на щастие, на насладата от мига, в който романтиката докосва нежно сърцата. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с..
60.90лв.
Happy Spirit Elixir d'Amour Chopard е дамски аромат .Сърцевината е наситена с мириса на жълта фрезия. Композицията е завършена от топлите акорди на бял мускус, амбра и кашмир. Уханието е израз на щастие, на насладата от мига, в който романтиката докосва нежно сърцата. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран про..
70.90лв.
Мъжкият аромат Noble Cedar Chopard  е изключително приятен и стилен. В увода ще усетите силата на младите листа от бреза, която се преплита с пикантните нотки на скъпоценни подправки.  В сърцевината ви очаква съблазнителни нотки, благодарение на който ще се чувствате специални. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При в..
56.90лв.
Мъжкият аромат Chopard Noble Vetiver представлява вечната елегантност и точност на хора, които споделят страстта си за високо качество и красиви неща. Връхни нотки са елегантен ветивер, придружен от акорди на бергамот, червен лют пипер и кардамон. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход ..
35.90лв.
Мъжкият аромат Chopard Noble Vetiver представлява вечната елегантност и точност на хора, които споделят страстта си за високо качество и красиви неща. Връхни нотки са елегантен ветивер, придружен от акорди на бергамот, червен лют пипер и кардамон. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството. ..
48.90лв.
Wish на Chopard е желанието на всяка жена. Chopard Wish притежава мистичното ухание на черна теменужка, съчетано с акациево дърво и чувствен розов лист. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочен..
39.90лв.
Wish на Chopard е желанието на всяка жена. Chopard Wish притежава мистичното ухание на черна теменужка, съчетано с акациево дърво и чувствен розов лист. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
39.90лв.
Wish на Chopard е желанието на всяка жена. Chopard Wish притежава мистичното ухание на черна теменужка, съчетано с акациево дърво и чувствен розов лист. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
33.90лв.