Цена

Clinique

Clinique

Създадена през 1968г. компанията Clinique е едина от най-известните производители в света на висококачествена бяла козметика, гримове и парфюми.През 1971 г. Clinique лансира първия си парфюм женският Aromatics Elixir.

Показване:
Подреждане по:
Clinique Happy Heart е свеж и романтичен аромат за жени.Представя дълбоки емоции.Улавя жизненото ухание на зюмбюл.Комбинирано с мандарина и светла дървесина.Озарява кожата ви със сладък мирис. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или ..
90.90лв.
Clinique Happy е сладък и жизнерадостен дамски аромат, изпълнен с добро настроение. Уникално съчетание на цитрусови аромати, червен грейпфрут, дафинов лист и мандарини. Сърдечните нотки на Happy са от орхидеи и голям брой ароматни цветя. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въп..
90.90лв.
Clinique Happy е сладък и жизнерадостен дамски аромат, изпълнен с добро настроение. Уникално съчетание на цитрусови аромати, червен грейпфрут, дафинов лист и мандарини. Сърдечните нотки на Happy са от орхидеи и голям брой ароматни цветя. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход ..
70.90лв.
Clinique Happy for Men е свеж цитрусов аромат за мъже, които търсят най-доброто освежаване през горещите летни дни. В началото се усещат нотки на зелен лимон, мандарина и плодове, които ще ви накарат да се изненадате от неговата интензивност. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.Пр..
75.90лв.
Clinique Happy for Men е свеж цитрусов аромат за мъже, които търсят най-доброто освежаване през горещите летни дни. В началото се усещат нотки на зелен лимон, мандарина и плодове, които ще ви накарат да се изненадате от неговата интензивност. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качество..
51.90лв.
Clinique Happy for Men е свеж цитрусов аромат за мъже, които търсят най-доброто освежаване през горещите летни дни. В началото се усещат нотки на зелен лимон, мандарина и плодове, които ще ви накарат да се изненадате от неговата интензивност. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или..
65.90лв.
Clinique Happy Heart е свеж и романтичен аромат за жени.Представя дълбоки емоции.Улавя жизненото ухание на зюмбюл.Комбинирано с мандарина и светла дървесина.Озарява кожата ви със сладък мирис. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас ч..
84.90лв.