Цена

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

Компанията Dolce&Gabbana е основана през 1985 г. от известните италиански дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана. Днес Dolce&Gabbana е една от световните дизайнерски къщи, чиято продукция включва облекла, парфюми, обувки и други стоки, ориентирани към заможните потребители. Парфюмите представляват значим дял от продукцията на Dolce&Gabbana и са въплъщение на идеята за дръзката сексуалност и свобода, която олицетворява марката Dolce&Gabbana за своите потребители. 

Показване:
Подреждане по:
D & G Anthology La Force 11 е аромат за мъже и жени. Ароматът е посветен на хората с темпераментен и силен характер, които търсят силни и градски аромати, които отразяват техния характер.Мощният аромат на  Anthology La Force 11 е с ориенталска композиция, смес от гурме пикантни акорди на канела, бърбън ванилия и бахар. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Вси..
65.90лв.
Dolce & Gabbana Light Blue Discover Vulcano е елегантен и стилен мъжки аромат. Леко дървесно ухание обединяващо акорди от лимон, джинджифил, лавандула, кипарис, кедър и ветивер. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочени..
94.90лв.
Light Blue от Dolce & Gabbana е аромат за мъже. Ароматът на Light Blue изобразява атмосферата със светеща смесица от италиански лимон и джинджифил, следвани от ароматно-дървесна комбинация от кипарис и лавандула. Базата е от елегантен дървесен слой на ветивер и кедър. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран..
29.90лв.
Dolce & Gabbana 3 L`imperatrice изчистен, светъл, плодов и освежаващ дамски аромат.Връхни нотки: сочна диня, мускус.Сърдечни нотки: апетитно киви. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
70.90лв.
Dolce & Gabbana 3 L`imperatrice изчистен, светъл, плодов и освежаващ дамски аромат.Връхни нотки: сочна диня, мускус.Сърдечни нотки: апетитно киви. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
65.90лв.
Близо една година след старта на Dolce, дизайнерска къща Dolce & Gabbana пуска новия дамски парфюм Dolce Floral Drops.Новото издание е по-лека и по-свежа версия от оригинала, вдъхновено от уханията на прясно откъснати цветя, поръсени с капчици роса.Dolce Floral Drops е свеж и ефирен флорален аромат. Композицията му се разкрива с листа от нероли и цвят от папая. Сърцето изкушава с уханията н..
73.90лв.
Комплектът съдържа:Dolce & Gabbana Dolce парфюмна вода за жени 50мл + Dolce & Gabbana Dolce лосион за тяло 100мл Dolce от Dolce & Gabbana  е описан като женствен и мек аромат на бели цветя. Свежест от нероли,която доминира с бяла водна лилия и нарцис. Основата е мека с мускус и кашмир. Продуктът е оригинален и фабрично запе..
104.90лв.
Дамският аромат Pour Femme Intense Dolce & Gabbana подчертава чара и незаменимата красота на всяка жена.Парфюмът символизира лукса и красотата на чистотата. Ароматът Pour Femme Intense крие в себе си истинската есенция на женственост, която съумява да хване сърцето на всеки мъж.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продук..
68.90лв.
Комплектът съдържа: Dolce & Gabbana The One Desire парфюмна вода за жени 50мл +  Dolce & Gabbana The One Desire лосион за тяло 100мл The One Desire Dolce & Gabbana е изключително завладяващ дамски аромат. Жената, която използва аромата The One Desire е абсолютно неустоима.Базата се състои от слънчев кехлибар, сладък карамел, топло сандало..
109.90лв.
Комплектът съдържа: Dolce & Gabbana The One парфюмна вода за жени 30мл + Dolce & Gabbana The One лосион за тяло 50мл The One Dolce & Gabbana е свеж ориенталски аромат, създаден за жените, които копнеят за промяна. Ще бъдете неустоима и съблазнителна, благодарение на сладката комбинация от сочна праскова, слива, жасмин и  снежнобяла лилия. ..
81.90лв.
Комплектът съдържа: Dolce & Gabbana The One парфюмна вода за жени 50мл + Dolce & Gabbana The One лосион за тяло 100мл The One Dolce & Gabbana е свеж ориенталски аромат, създаден за жените, които копнеят за промяна. Ще бъдете неустоима и съблазнителна, благодарение на сладката комбинация от сочна праскова, слива, жасмин и  снежнобяла ..
99.90лв.
Dolce & Gabbana от Dolce е описан като женствен и мек аромат на бели цветя. Свежест от нероли,която доминира с бяла водна лилия и нарцис. Основата е мека с мускус и кашмир. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-..
67.90лв.
Dolce & Gabbana от Dolce е описан като женствен и мек аромат на бели цветя. Свежест от нероли ,която доминира с бяла водна лилия и нарцис. Основата е мека с мускус и кашмир. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е..
92.90лв.
Dolce & Gabbana от Dolce е описан като женствен и мек аромат на бели цветя. Свежест от нероли ,която доминира с бяла водна лилия и нарцис. Основата е мека с мускус и кашмир. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения те..
112.90лв.
Dolce & Gabbana от Dolce е описан като женствен и мек аромат на бели цветя. Свежест от нероли ,която доминира с бяла водна лилия и нарцис. Основата е мека с мускус и кашмир. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
74.90лв.