Цена

FCUK

FCUK

French Connection UK  известна също като FCUK, е основана от Стивън Маркс в Лондон през 1972 г. FCUK е специализирана в търговията на дребно с продажба на дрехи, обувки, аксесоари,козметични продукти и парфюми.

Показване:
Подреждане по:
FCUK 3 е пищен цветено-плодов аромат за жени.Връхни нотки: червени плодове, розов пипер и мандарина. Сърдечни нотки: жасмин, гардения и роза. Базови нотки: кехлибар и ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения теле..
30.90лв.
FCUK 3 Him by FCUK е аромат за мъже.Основни нотки на бергамот, ананас, мандарина, лавандула, ревен, кафе, амбра, бобова тонка и мускус.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта.  ..
30.90лв.
FCUK Friction for Him by FCUK е аромат за мъже.Базови нотки: мандарина, зелени плодове, пресна лавандула, черен кокос, здравец, морски, кардамон, ром,чувствен кехлибар и пачули. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения те..
30.90лв.
Това е първият аромат на марка FCUK (French Connection United Kingdom). Този цветен, ориенталски дамски аромат е в ултра модерна бутилка. Центърът на състава е от сандалово дърво и жасмин. Сърцето е чувствено, секси и провокативно, благодарение на богатот интензивен букет от божур и жасмин . Базови нотки от сандалово дърво, кедър, ванилия и кехлибар.  Продуктът е оригинален ..
30.90лв.
FCUK Him FCUK е модерен, свеж ориенталски мъжки аромат.Връхните нотки са от ароматни билки, босилек, розмарин и лавандула, с акорди на сангрия. Сърцето се състои от коноп, мексикански градински чай, зелен пипер и чай.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свъ..
30.90лв.
FCUK Late Night от FCUK е аромат за жени.Базови нотки на розов грейпфрут, плодове, роза, фрезия, жасмин, мускус, ванилия и кедър. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
30.90лв.
FCUK Late Night Him by FCUK  е аромат за мъже.Сърдечни нотки на  цитруси, круша, нар, лавандула, кардамон, карамфил, копър, пачули, дъбов мъх, тонка и ветивер. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в ..
30.90лв.