Цена

Guy Laroche

Guy Laroche

Френският моден дизайнер Guy Laroche е роден през 1921 г. в La Rochelle. От 1949 г. до 1955г.  работи за Jean Desses, след което се премества в САЩ за да добие популярност в областта на модния дизайн. Година по-късно се връща във Франция и  отваря свой собствена модена  къща. Guy Laroche умира през 1989 г. ,  под неговото име и досега се създават много модни колекции от известни дизайнери като Michael Klein, Първият парфюм Guy Laroche е представен през 1966 г.

Показване:
Подреждане по:
Drakkar Noir Guy Laroche независим от времето, този аромат отговаря на всички изисквания на мъжа. Той съчетава елементите на младежка жизнерадост и лекомислие с мъдростта и трезвата преценка на зрелия човек, които знае какво да очаква от живота и не излиза извън рамките на своите цели. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригиналн..
56.90лв.
Drakkar Noir Guy Laroche независим от времето, този аромат отговаря на всички изисквания на мъжа. Той съчетава елементите на младежка жизнерадост и лекомислие с мъдростта и трезвата преценка на зрелия човек, които знае какво да очаква от живота и не излиза извън рамките на своите цели. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са..
41.90лв.
Fidji Guy Laroche е приятен, свеж и динамичен аромат за жени, които обичат природата и лекотата. Той е освежаващ, изпълнен с енергията на вълните, съставен от най-приветливата комбинация от бергамот, зюмбюл, лимон, роза, жасмин, теменужка, иланг-иланг. Всичко това е подсилено от кехлибар, мускус, пачули и сандалово дърво. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички пр..
91.90лв.
Fidji Guy Laroche е приятен, свеж и динамичен аромат за жени, които обичат природата и лекотата. Той е освежаващ, изпълнен с енергията на вълните, съставен от най-приветливата комбинация от бергамот, зюмбюл, лимон, роза, жасмин, теменужка, иланг-иланг. Всичко това е подсилено от кехлибар, мускус, пачули и сандалово дърво. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан...
63.90лв.