Цена

Issey Miyake

Issey Miyake

Модният дизайнер Issey Miyake е роден в японския град Хирошима през 1938 г. Изучава графичен дизайн в Токио и след дипломирането си работи в Париж и Ню Йорк. Връща се в Токио през 1970 г. и основава Miyake Design Studio, вдъхновено от древните японски традиции, но през 80-те години марката Issey Miyake става популярна и сред масовите потребители. Моделите на Issey Miyake, произведени от естествени материали , разработени специално в Miyake Design Studio, стават извънредно успешни. Освен с облеклата си, Issey Miyake е прочут и със своите парфюми. През 1992 г. излиза женският парфюм L’eau d’Issey, който става първият парфюм на Issey Miyake, който е последван от мъжката си версия през 1994 г. През 2007 г. е лансиран и популярният мъжки аромат L’eau d’Issey Pour Homme Intense.

Показване:
Подреждане по:
A Scent ефирен и прозрачен аромат за жени,с флорално начало -жасмин, хиасинт и кедър. Женствената сърцевина е изцяло лимонена, а основата ухае на галбанум.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
105.90лв.
A Scent ефирен и прозрачен аромат за жени,с флорално начало -жасмин, хиасинт и кедър. Женствената сърцевина е изцяло лимонена, а основата ухае на галбанум.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон ..
69.90лв.
Последовател на аромата A Scent, но с изцяло флорален състав Issey Miyake A Scent Florale нежно и деликатно докосване до чувствеността на всяка жена. Букет от жасмин, божур и иланг-иланг. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на по..
81.90лв.
Комплектът съдържа: Issey Miyake A Scent  тоалетна вода за жени 50мл + Issey Miyake A Scent  лосион за тяло 100мл A Scent ефирен и прозрачен аромат за жени,с флорално начало -жасмин, хиасинт и кедър. Женствената сърцевина е изцяло лимонена, а основата ухае на галбанум.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които..
72.90лв.
Issey Miyake L'Eau Bleue D'Issey за модерния, романтичен и елегантен мъж.Връхните нотки са свежи, цитрусови – съчетание на мандарина, портокал и лимон. Сърцевината таи горещия дъх на силни подправки – розмарин, анасон, джинджифил. Основата е плътна и екзотична – пачули, сандалово дърво, мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са ..
88.90лв.
Issey Miyake L'Eau Bleue D'Issey за модерния, романтичен и елегантен мъж.Връхните нотки са свежи, цитрусови – съчетание на мандарина, портокал и лимон. Сърцевината таи горещия дъх на силни подправки – розмарин, анасон, джинджифил. Основата е плътна и екзотична – пачули, сандалово дърво, мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които пред..
65.90лв.
Issey Miyake L'Eau Bleue D'Issey за модерния, романтичен и елегантен мъж.Връхните нотки са свежи, цитрусови – съчетание на мандарина, портокал и лимон. Сърцевината таи горещия дъх на силни подправки – розмарин, анасон, джинджифил. Основата е плътна и екзотична – пачули, сандалово дърво, мускус. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и каче..
62.90лв.
L'eau d'Issey Issey Miyake е дамски аромат, изпълнен със свежест. Първоначално ще усетите нежното ухание на лотус, фрезия, теменужка и роза, допълнено от свеж пъпеш. Постепенно това ухание преминава в аромат на момина сълза и лилии. Екзотичните дървесни тонове правят L`Eau d`Issey Miyake още по-чувствен аромат.  Всички продукти, които предлагаме..
71.90лв.
L'eau d'Issey Issey Miyake е дамски аромат, изпълнен със свежест. Първоначално ще усетите нежното ухание на лотус, фрезия, теменужка и роза, допълнено от свеж пъпеш. Постепенно това ухание преминава в аромат на момина сълза и лилии. Екзотичните дървесни тонове правят L`Eau d`Issey Miyake още по-чувствен аромат.  Всички продукти, които предлагаме..
64.90лв.
L'eau d'Issey Issey Miyake е дамски аромат, изпълнен със свежест. Първоначално ще усетите нежното ухание на лотус, фрезия, теменужка и роза, допълнено от свеж пъпеш. Постепенно това ухание преминава в аромат на момина сълза и лилии. Екзотичните дървесни тонове правят L`Eau d`Issey Miyake още по-чувствен аромат. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан...
50.90лв.
L`Eau d`Issey Gold Absolute е елегантен дамски цветен аромат, откриващ се с нотки на лотос и османтус, следвани от жасмин и лилия. Основата подсилва с топъл кехлибар и дървесни ухания. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посоч..
72.90лв.
L'Eau d'Issey Pour Homme Issey Miyake е изчистен  мъжки аромат. Сложната същност на аромата е уловена от уханието на лилия и здравец, от свежия аромат на влажна почва и дървета. Това е истинска свежест от природата.   Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез ..
67.90лв.
L'Eau d'Issey Pour Homme Issey Miyake е изчистен  мъжки аромат. Сложната същност на аромата е уловена от уханието на лилия и здравец, от свежия аромат на влажна почва и дървета. Това е истинска свежест от природата.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При..
113.90лв.
Комплектът съдържа: Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme тоалетна вода за мъже 125мл + Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme душ гел 75мл L'Eau d'Issey Pour Homme Issey Miyake е изчистен  мъжки аромат. Сложната същност на аромата е уловена от уханието на лилия и здравец, от свежия аромат на влажна почва и дървета. Това е истинска свежест от природата.  ..
99.90лв.
Комплектът съдържа: Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme тоалетна вода за мъже 75мл + Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme душ гел 75мл L'Eau d'Issey Pour Homme Issey Miyake е изчистен  мъжки аромат. Сложната същност на аромата е уловена от уханието на лилия и здравец, от свежия аромат на влажна почва и дървета. Това е истинска свежест от..
77.90лв.