Цена

Joop!

Joop!

През 1981 г. немецът Волфганг Йоп основава модната къща JOOP! , носеща неговото име, но с удивителен знак накрая, за разграничение от личните му постижения като творец. Въпреки ,че Волфганг Йоп продава  компанията си JOOP! през 2001 г., и днес под името JOOP! се предлагат провокативни облекла, обувки, аксесоари, часовници и стоки за бита. Но именно свежите  парфюми с плодово-цветен аромат, спечелили много награди, стават символ на марката JOOP!

Показване:
Подреждане по:
Joop Femme от Joop е дървесен аромат за жени. Връхните нотки са алдехиди, кориандър, плодови нотки, лимон и бергамот; Средни нотки са жасмин, портокалов цвят, роза и момина сълза; Базовите нотки са пачули, бобова тонка, кехлибар, сандалово дърво, мускус, дъбов мъх, кедър и ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с ..
51.90лв.
Joop Go от Joop е аромат за мъже. Връхните нотки са ревен, горчив портокал и бахар; Средни нотки са бърбън ,здравец и кипарис.Базовите нотки са ела и мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
43.90лв.
Joop Go от Joop е аромат за мъже. Връхните нотки са ревен, горчив портокал и бахар; Средни нотки са бърбън ,здравец и кипарис.Базовите нотки са ела и мускус. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
35.90лв.
Joop Homme Joop е аромат, с който всеки мъж ще се отличава от останалите.Този специфичен нов парфюм е подходящ за здраво стъпилите на земята зрели мъже, които вече са утвърдили своите възгледи и позиции. Топъл мед и тютюн са смесени със сандалово дърво и ветивер, за да се получи този мъжествен аромат. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлаг..
46.90лв.
Joop Homme Joop е аромат, с който всеки мъж ще се отличава от останалите.Този специфичен нов парфюм е подходящ за здраво стъпилите на земята зрели мъже, които вече са утвърдили своите възгледи и позиции. Топъл мед и тютюн са смесени със сандалово дърво и ветивер, за да се получи този мъжествен аромат. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеств..
39.90лв.
Joop Homme Joop е аромат, с който всеки мъж ще се отличава от останалите.Този специфичен нов парфюм е подходящ за здраво стъпилите на земята зрели мъже, които вече са утвърдили своите възгледи и позиции. Топъл мед и тютюн са смесени със сандалово дърво и ветивер, за да се получи този мъжествен аромат. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан...
36.90лв.
Jump Joop от Joop е аромат за мъже. Връхните нотки са розмарин и грейпфрут; Средни нотки са хелиотроп и кориандър; Базовите нотки са тонка, ветивер и мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
45.90лв.
Joop Homme Joop е аромат, с който всеки мъж ще се отличава от останалите.Този специфичен нов парфюм е подходящ за здраво стъпилите на земята зрели мъже, които вече са утвърдили своите възгледи и позиции. Топъл мед и тютюн са смесени със сандалово дърво и ветивер, за да се получи този мъжествен аромат. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан...
27.90лв.
Joop Wild е съблазнителен,смел предизвикателен мъжки аромат. Ориенталският му характер е събрал акорди от ром, розов пипер и завършек бял тютюн и дървесина. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
65.90лв.
Miss Wild by Joop! е нов аромат за жени, който допълва мъжкия Joop! Homme Wild. Създаден от Veronique Nyberg и Olivier Polge (IFF), дамският парфюм е представен в елегантен лилав флакон.Композицията на Miss World се отваря с пикантни връхни нотки на розов пипер, омекотени от дискретния аромат от черна ванилия. Основата съдържа ром, придаващ сладка и прелъстяваща следа върху кожата.  ..
42.90лв.
Joop! Splash разпръсква свежест и настроение навсякъде и в същото време вдъхва елегантност и съвременност.Състои се от кориандър, кедър, кардамон, казуар, кедър и сандалово дърво. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения ..
75.90лв.
Joop! Splash разпръсква свежест и настроение навсякъде и в същото време вдъхва елегантност и съвременност.Състои се от кориандър, кедър, кардамон, казуар, кедър и сандалово дърво. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
43.90лв.
Splash Summer Ticket свежо ухание за горещите дни, билет за флирт и незабравими изживявания. Лятно издание на мъжкия аромат Splash Summer Ticket е модерно ухание за градския мъж в горещите летни дни. Полъх на свежест и флирт със свежи акорди от лимон, кориандър, виолетови листа, морски акорди и кедър.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които п..
56.90лв.