Цена

Juicy Couture

Juicy Couture

 Американската модна къща Juicy Couture е основана през 1997 г. от Гела Неш-Тейлър и Памела Скайст-Леви. Стартирала първоначално с производство на тениски, постепенно компанията Juicy Couture започва да произвежда всекидневно, ръчни чанти, аксесоари и парфюми. Запазена марка на Juicy Couture са съвременните комфортни облекла.Първият парфюм на Juicy Couture, едноименният Juicy Couture, излиза през 2006 г. През следващите години Juicy Couture лансира множество парфюми.

Показване:
Подреждане по:
Couture La La Juicy Couture Malibu включват връхни нотки на мандарина, средни нотки на захар и базови нотки на мускус. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
60.90лв.
Juicy Couture Dirty English е неустоим  мъжки аромат. Връхните нотки са мандарина, син кипарис, калабрийски бергамот, кимион и кардамон. Сърцето носи риган, кожа, сандалово дърво, кедър и ветПродуктът е оригинален и фабрично запечатан. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При ..
57.90лв.
Juicy Couture Dirty English е неустоим  мъжки аромат. Връхните нотки са мандарина, син кипарис, калабрийски бергамот, кимион и кардамон. Сърцето носи риган, кожа, сандалово дърво, кедър и ветПродуктът е оригинален и фабрично запечатан. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или н..
51.90лв.
Juicy Couture Couture Couture e аромат за жени, представен от компанията Juicy Couture, който привлича вниманието с композиция, съчетаваща цветни и ориенталски акорди. Ароматът се появява на пазара за пръв път през 2009 г., във вариант Eau de Parfum. Couture Couture има не само елегантна композиция, но и много изискан дизайн. Флаконът е величествен и лесно се разпознава по прелестната розова па..
60.90лв.
Juicy Couture Malibu отразява свободният дух на Калифорния,  докато прегръща обаятелно и уверено духа на Лос Анджелис. Розова маракуя се слива със свеж жасмин и мускус, създавайки лъчезарен и съблазнителен аромат, който улавя блясъка на Лос Анджелис Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чре..
60.90лв.
Елегантен аромат за жените, които търсят радост и наслада.Вдъхновен от земната красота и свободомислещите бохеми.Помага за освобождаване на сетивата ви и отпразнуване на свободата.Връхните нотки са на цветове от лимоново дърво Meyer, див зюмбюл и акорд на сладка ябълка.Средни нотки на жасмин Самбак,Звездна магнолия, мак Малибу и орлови нокти.Базови нотки на екстракт от ..
60.90лв.
Viva La Juicy La Fleur е весел, закачлив и замечтан аромат.Лансиран през 2012 година.Връхни нотки: мандарина, червени плодове, водна лилия.Сърдечни нотки: орлови нокти, гардения, жасмин.Базови нотки: ванилия, карамел, сандалово дърво. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посо..
60.90лв.