Цена

Justin Bieber

Justin Bieber

Justin Bieber е млад, популярен канадски певец, който се нарежда сред най-големите идоли на тийнейджърите. През 2008 година започва работа със сегашната си мениджърка Scooter Braun и оттогава звездата му изгрява на небосклона на славата.

Показване:
Подреждане по:
Girlfriend от Justin Bieber флорално плодов аромат за млади жени.Свеж,сладък,приятен и подканващ.Връхни нотки на мандарина,къпина,круша и ягода.Сърдечни нотки на розова фрезия,звездовиден жасмин, кайсия и портокалов цвят.Базови нотки на ванилена орхидея,искрящ мускус и бял кехлибар. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с..
65.90лв.
Someday е дамски парфюм от Justin Bieber с превъзходен свеж аромат. Във връхните нотки на Someday витае ароматът на сочна мандарина, круша, горски плодове. Сърцевината пленява с мириса на свеж жасмин, кремави цветя. Композицията е завършена от акордите на ванилия и нежен мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гар..
60.90лв.
The Key на Justin Bieber е секси освежаващ дамски аромат. Искрящият състав е  от плодови акорди, преминаващи в цветна сърцевина и достигащи до кремообразната сърцевина от мускус, ванилия и дървесни акорди. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с на..
63.90лв.