Цена

Lalique

Lalique

През 1885 г. известният бижутер Рене Лалик отваря в Париж собствената си компания за изработка на изделия от стъкло. Lalique произвежда и емблемите за автомобили на известни марки като Citroen, Bentley, Bugatti, Delage, Hispano-Suiza, Rolls Royce и Voisin.Много преди да започне да произвежда свои собствени парфюми, Lalique изработва поредица от уникални шишенца за парфюмите на известни фирми като Coty и Nina Ricci.През 1992 г. Мари-Клод, внучката на основателя, лансира женския парфюм Lalique, който поставя началото на поредицата собствени парфюми на Lalique със красиви шишенца, дело на компанията. Следват парфюми като Amethyst, Encre Noire, Hommage a L’Homme и поредица разновидости на популярния женски парфюм Nilang.

Показване:
Подреждане по:
Amethyst Lalique е дамски аромат. Парфюмът Lalique Amethyst ще ви плени с невероятния аромат на горски плодове и страстни цветя. Сърцевината му бие в ритъма на прелестен бужур, дива роза и нежна лилия иланг. Елегантните нотки се дължат на мускус и дървесина със щипка ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарант..
61.90лв.
Amethyst Lalique е дамски аромат. Парфюмът Lalique Amethyst ще ви плени с невероятния аромат на горски плодове и страстни цветя. Сърцевината му бие в ритъма на прелестен бужур, дива роза и нежна лилия иланг. Елегантните нотки се дължат на мускус и дървесина със щипка ванилия. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля..
47.90лв.
Amethyst Lalique е дамски аромат. Парфюмът Lalique Amethyst ще ви плени с невероятния аромат на горски плодове и страстни цветя. Сърцевината му бие в ритъма на прелестен бужур, дива роза и нежна лилия иланг. Елегантните нотки се дължат на мускус и дървесина със щипка ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлага..
45.90лв.
Azalée от Lalique е цветно-плодов аромат за жени.Връхни нотки са бергамот, фрезия и праскова. Сърдечни нотки на роза, гардения и жасмин.Базовни нотки на пачули, мускус и кремаво сандалово дърво. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл ил..
74.90лв.
Azalée от Lalique е цветно-плодов аромат за жени.Връхни нотки са бергамот, фрезия и праскова. Сърдечни нотки на роза, гардения и жасмин.Базовни нотки на пачули, мускус и кремаво сандалово дърво. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл ил..
58.90лв.
ENCRE Noire от Lalique е аромат за мъже. Върхова нотка е кипарис; Средни нотки е ветивер; Базовите нотки са кашмир и мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
62.90лв.
ENCRE Noire от Lalique е аромат за мъже. Върхова нотка е кипарис; Средни нотки е ветивер; Базовите нотки са кашмир и мускус. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
51.90лв.
ENCRE Noire от Lalique е аромат за мъже. Върхова нотка е кипарис; Средни нотки е ветивер; Базовите нотки са кашмир и мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
46.90лв.
ENCRE Noire Sport от Lalique е аромат за мъже. Връхните нотки са индийско орехче, грейпфрут и бергамот; Средни нотки са кипарис, воднисти бележки и лавандула; Базовите нотки са мускус, кашмир и бърбън.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с ..
61.90лв.
ENCRE Noire Sport от Lalique е аромат за мъже. Връхните нотки са индийско орехче, грейпфрут и бергамот; Средни нотки са кипарис, воднисти бележки и лавандула; Базовите нотки са мускус, кашмир и бърбън. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
50.90лв.
ENCRE Noire Sport от Lalique е аромат за мъже. Връхните нотки са индийско орехче, грейпфрут и бергамот; Средни нотки са кипарис, воднисти бележки и лавандула; Базовите нотки са мускус, кашмир и бърбън.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси,..
47.90лв.
Homage à L'Homme е най-новият аромат Lalique, пикантен дървесен аромат за мъже. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
50.90лв.
Homage à L'Homme е най-новият аромат Lalique, пикантен дървесен аромат за мъже. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
47.90лв.
L'Amour от Lalique е аромат за жени. Връхните нотки са роза, бергамот и нероли; Средни нотки са жасмин, гардения и тубероза; Базови нотки са кедър, мускус и сандалово дърво. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефо..
71.90лв.
L'Amour от Lalique е аромат за жени. Връхните нотки са роза, бергамот и нероли; Средни нотки са жасмин, гардения и тубероза; Базови нотки са кедър, мускус и сандалово дърво. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
62.90лв.