Цена

Montale

Montale

Парфюмерийна къща Montale е основана от парфюмериста Пиер Монтале през 2003 година. Пиер Монтале прекарва известно време в Саудитска Арабия, където създава парфюми за съсловието на благородниците, кралете и кралиците. Когато се завръща в Париж, парфюмерът представя зашеметяващите си творби с при вкус на ориента на западния свят. Мистериозният изток и любовта на парфюмера към този свят струят от всеки един флакон на колекцията Montale. Montale създава ароматите си от естествени висококачествени материали, със силна концентрация, което прави уханието изключително силно и наситено. Алуминиевият флакон на продуктите е специално създаден, за да предпазва ценната течност от светлината. Montale cъздава унисекс аромати. Oud Pafums Montaleе e първата линия френски парфюми, посветена на уда, кралската съставка и афродизиака на изток.

Показване:
Подреждане по:
Aoud & Pine аромат за жени и мъже.Съдържа нотки на пипер, червена ябълка, нероли, роза, момина сълза, бор, ветивер, мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
112.90лв.
Aoud Mayyas е съблазнителен аромат за жени и мъже.Състава включва нотки: бял кедър, портокал, дърво агар.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
112.90лв.
Montale Amber & Spices отразява ориенталска пустиня, суха топлина с дървените си нотки.Връхни нотки: роза и индийско орехче.Сърдечни нотки: кимион и агар.Основа: сандалово дърво, абанос и кехлибар. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-..
113.90лв.
Montale Amber & Spices отразява ориенталска пустиня, суха топлина с дървените си нотки.Връхни нотки: роза и индийско орехче.Сърдечни нотки: кимион и агар.Основа: сандалово дърво, абанос и кехлибар. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
97.90лв.
Montale Aoud Flowers е мъжки парфюм.Ароматът очарова с нотки на роза,здравец и мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
113.90лв.
Montale Aoud Forest е вълнуващ аромат за жени и мъже. Съставът е направен от морски нотки, бял мускус, кехлибар, лимон, грейпфрут, розмарин, роза, джинджифил и агар.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон ..
113.90лв.
Aoud Heritage е подходящ за ползване от мъже и жени.  Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството. При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта.  ..
97.90лв.
Aoud Leather аромат за жени и мъже,включва топъл аромат от кожа с подправки, цитруси и кехлибар.Основни нотки: калабрийски бергамот, индийски пипер, кардамон от Гватемала, шафран, кехлибар, уд и кожа.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чр..
113.90лв.
Aoud Leather аромат за жени и мъже,включва топъл аромат от кожа с подправки, цитруси и кехлибар.Основни нотки: калабрийски бергамот, индийски пипер, кардамон от Гватемала, шафран, кехлибар, уд и кожа.  Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
97.90лв.
Aoud Legacy е аромат за мъже и жени.С нотки на пипер, сандалово дърво, мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
113.90лв.
Montale Aoud Lime аромат за жени и мъже. Ароматни нотки: дървесна гъба, роза, ирис, пачули, сандалово дърво, кехлибар и шафран. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
113.90лв.
Montale Aoud Meloki е аромат за ползване от мъже и жени. Връхни нотки са карамел и кедър. Средни нотки са амбър и сандалово дърво. Базови нотки са ванилия, бял мускус и дърво агар. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения..
113.90лв.
Montale Aoud Meloki е аромат за ползване от мъже и жени. Връхни нотки са карамел и кедър. Средни нотки са амбър и сандалово дърво. Базови нотки са ванилия, бял мускус и дърво агар. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
97.90лв.
Montale Aoud Samarkand аромат подходящ за жени и мъже. Ароматът съдържа аромат на цитруси, здравец и лимон. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
113.90лв.
Montale Aoud Samarkand аромат подходящ за жени и мъже. Ароматът съдържа аромат на цитруси, здравец и лимон. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
97.90лв.