Цена

Naomi Campbell

Naomi Campbell

Родената през 1970 г. Naomi Campbell е описвана като първия цветнокож супер модел и е едно от големите имена на модната сцена през 90-те години на ХХ в. Открита през 1986 г. от модните скаути, Наоми Кембъл се снима за кориците на модни списания като Elle и Vogue, участва в ревютата на най-известните дизайнери в края на ХХ век и се снима в клипове на Майкъл Джексън, Арета, Франклин, Джордж Майкъл и др.Първия парфюм на Наоми Кембъл е едноименният парфюм Naomi Campbell, лансиран през 1999г.

Показване:
Подреждане по:
Queen Of Gold - аромат от Naomi Campbell, който има за цел да разкрие силата на жената, нейната красота и сила. Той разкрива ароматно-плодов състав от маракуя, круша, касис, жасмин, роза, фрезия, слива, ванилия, шоколад и сандалово дърво. Лансиран през 2013 година. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете с..
27.90лв.
Naomi Campbell Wild Pearl е дамски аромат.С нотки праскова, диня и цвят от ябълка. Сърцевината очарова с аромата на жасмин, розов пипер и виолетка. Композицията е завършена от уханието на мускус, кедър и ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с ..
33.90лв.
Naomi Campbell Wild Pearl е дамски аромат.С нотки праскова, диня и цвят от ябълка. Сърцевината очарова с аромата на жасмин, розов пипер и виолетка. Композицията е завършена от уханието на мускус, кедър и ванилия.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
27.90лв.
Seductive Elixir Naomi Campbell е секси съблазнително и дръзко дамско ухание.Връхни нотки на Нар,червена боровинка и бахар.Сърдечни нотки на фрезия и теменужка.Базови нотки на мускус и сандалово дърво. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-..
36.90лв.