Цена

Paloma Picasso

Paloma Picasso

Paloma Picasso – Дъщерята на един от най -известните испански художници Pablо Picassо. Тя самата дълго време се чудела дали да влезе в света на модата и дали няма да бъде сравнявана със своя баща. Накрая  започва да се занимава с дизайн и производство на бижута. Нейният дядо Emile Gilot бил химик и производител на парфюми. Тя представя своят първи парфюм през 1984 г. под името Paloma Picasso.. Днес продуктите на Paloma Picasso може да намерите в цял свят.

Показване:
Подреждане по:
Paloma Picasso Paloma Picassoе с луксозно ароматно елегантно бижу, което ще краси всяка жена със своя деликатен аромат. Уникалният аромат е съставен от смес от елхови флорални тонове, карамфил, иланг-иланг, жасмин, кориандър, сандалово дърво и цибетка. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качество..
91.90лв.
Paloma Picasso Paloma Picassoе с луксозно ароматно елегантно бижу, което ще краси всяка жена със своя деликатен аромат. Уникалният аромат е съставен от смес от елхови флорални тонове, карамфил, иланг-иланг, жасмин, кориандър, сандалово дърво и цибетка. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран прои..
74.90лв.