Цена

Paris Hilton

Paris Hilton

Paris Hilton правнучката на хотелския  магнат Conrad Hilton има зад гърба си много скандали, които пълнят булевардните издания. Paris Hilton е роден през 1981 г. в САЩ. От ранна детска възраст тя започва да се изявява като модел. Участва и в няколко филма като актриса. През 2004 Paris Hilton представя своите първи парфюми, които са продуцирани от  Parlux Fragnances. През 2007 г. Paris Hilton излиза на пазара с нов парфюм под името Can Can. Добре познати са и парфюмите за жени Fairy Dust или Siren от 2009 г.

Показване:
Подреждане по:
Paris Hilton Fairy Dust е дамски аромат.Връхни нотки на розов божур и портокалов цвят.Сърдечни нотки на праскова, водна лилия.Базови нотки на пачули, кашмир мускус, ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефо..
35.90лв.
Siren от Paris Hilton е аромат за жени.Връхните нотки са червен жасмин и кайсия; Средни нотки са орлови нокти, орхидея и лотос; Базовите нотки включват сандалово дърво, ванилия и мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на пос..
30.90лв.