Категории

Ralph Lauren

Ralph Lauren

Известният дизайнер Ралф Лорън, който никога не е изучавал мода, започва да работи като продавач в Brooks Brothers след службата си в армията. След това създава марката си Polo за производство на вратовръзки, докато работи за Beau Brummel Neckwear. Продукцията на Polo се оказва извънредно успешна и през 1968 г. Ралф Лорън се отделя от Beau Brummel и лансира първата си самостоятелна линия за мъжко облекло. През 1971 г. излиза и женската линия на Ralph Lauren. Днес компанията Polo Ralph Lauren  е публична компания на стойност милиарди долари.През 1978 г. мъжкият парфюм Polo става първия парфюм на Ralph Lauren. След него излизат популярните женски парфюми на Ralph Lauren от сериите Ralph, Glamorous иLauren. 

Показване:
Подреждане по:
Ароматната композиция на Big Pony 2 се състои от нотки на тъмен шоколад, подправки и мускус и прави мъжа неустоим. Този парфюм носи екзотиката на Изтока. Авторът на този аромат е Yves Cassar. Парфюмът е лансиран юни 2010 година Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения т..
45.90лв.
Ralph Lauren Big Pony 2 е съблазнителен и спонтанен аромат за жени. Плодово-флорална композиция с боб тонка и боровинки. Лансиран е през 2012г.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на по..
51.90лв.
Мъжкият аромат Big Pony 3 от Ralph Lauren е лансиран през 2010г, като част от колекциата Big Pony. Ароматът е на основата на мента и джинджифил. Авторът на този аромат е Yves Cassar. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
45.90лв.
За новото поколение от млади и дръзки, модерни и страстни мъже Ralph Lauren създава цветната колекция Big Pony, освобождавайки аромати, номерирани от 1 до 4. Big Pony 4 е посветен на тези, които са свикнали да се справят с времето и модата. Клубни партита, модни ревюта, магазини са важна част от живота им.Big Pony 4 -  бъдете в разгара на нещата! Аромат, съчетал в състава си акорди на розо..
51.90лв.
Ralph Lauren Big Pony 4 за жени е флорална композиция с ориенталски елементи, насочен към жените с по-динамичен живот. Съдържа кехлибар и череши. Лансиран през 2012г. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта.  ..
51.90лв.
Ralph Lauren Chaps Woman е дамски аромат.С нотки на червени горски плодове и банан.Сърдечни нотки на жасмин и тубероза. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
52.90лв.
Polo Black от Ralph Lauren е аромат за мъжете въведен през 2005 г. Ароматната композиция е смесица от нотки на сандалово дърво, бобова тонка, пачули, манго, градински чай, мандарина, лимон и пелин. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
73.90лв.
Парфюм, създаден за модерния романтик, който оценява безкрайността на синьото небе, енергията на открито море, поривите на вятъра. Със сигурност такъв характер няма да пропусне аромата на Polo Blue от Ralph Lauren в невероятна синя бутилка, която прилича на парче от небето. Стартира на пазара през 2003 година. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход ..
73.90лв.
Polo Blue Sport е секси аромат за мъже от Ralph Lauren. Завладява със своята изтънчена елегантност и класическа мъжественост. Polo Blue Sport е лансиран през 2012г. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
80.90лв.
Polo Double Black - пикантен аромат от Ralph Lauren с нотки на плодове и дървесни бележки. Polo Double Black е фантастична, вълнуваща, дървесно-ориенталска, пикантна новост за сексуални, съблазнителни, мъжествени и привлекателни мъже. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посо..
73.90лв.
Ralph Lauren Polo Red е дървесно пикантен аромат за мъже. Сладък, чист, топъл и подканващ. Връхни нотки на червен грейпфрут, боровинка и италиански лимон. Сърдечни нотки на червена салвия, червен шафран и лавандула. Базови нотки на червена дървесина, кехлибар и зърна кафе. Лансиран на пазара през 2013 година. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и..
68.90лв.
Ralph Lauren Polo Red White & Blue е свеж мъжки аромат, който е предназначен за активните мъже, които са постоянно в движение, обичат спорта и не безделничат. Заедно с това, са високо интелигентни и се интересуват от модните тенденции. Парфюмът Polo Red White & Blue е вдъхновен от зимните спортове и заснежените върхове на планините. Всички продукти, които предлагаме са ор..
73.90лв.
Ralph Lauren Romance Always Yours е дамско ухание.С нотки на фрезия,джинджиф,фрезия,роза,лилия и бяла теменужка. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
90.90лв.