Цена

Replay

Replay

Италианската марка Replay датира от 1978 г. когато Claudio Buziol регистрира марката Replay.Първоначално марката произвеждала само оригинални джинси с характерен италиански дизайн от висококачествени материали. Днес марката Replay има повече от 220 магазина по цял свят, в които предлага също бельо, обувки, очила и парфюми. Ароматите Replay днес са харесвани също толкова, колкото и произвежданите джинси. Те са предназначени за млади и активни хора.

Показване:
Подреждане по:
Replay for Him е аромат за мъже.Връхните нотки са цитруси и кардамон;Средни нотки са индийско орехче и мирта;Базовите нотки са кехлибар. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
30.90лв.
Replay Intense for Him е прелъстителен мъжки аромат, добавящ страст към всяка ситуация. Използвани са нотки на кардамон, мирта, подправки, лешник. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
28.90лв.