Цена

Revlon

Revlon

Revlon е козметична компания, която обосновава началото си през 1932 година с един-единствен продукт, лак за нокти, който предлага в много цветове. Revlon бързо става известна компания и днес предлага на жените по цял свят широка гама от козметични продукти и парфюми.

Показване:
Подреждане по:
Revlon Charlie Blue е дамски аромат.Този женствен аромат притежава комбинация от мускус,жасмин,роза и здравец. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
13.90лв.
Revlon Charlie Gold е романтичен дамски аромат.С на нотки: портокал, кайсия, сандалово дърво, слива, кехлибар, канела, мускус, теменуга, фрезия, праскова, жасмин, карамел, карамфилово дърво. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на..
13.90лв.
Revlon Charlie  Red е цветен дамски аромат.Основни нотки на  портокалов цвят, гардения, слива, касис, виолетово и праскови; Сърдечни нотки са карамфил, тубероза, орхидея, жасмин, иланг-иланг, лилия-на-на-и розова долина;Базови нотки са мед, сандалово дърво, кехлибар , мускус и кедър. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предл..
13.90лв.
Revlon Charlie White е дамски аромат.Основни нотки на парскова,жасмин,момина сълза и роза. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта ..
15.90лв.