Цена

Rochas

Rochas

Rochas е френска модна къща, основана от Marcel Rochas през1925г . Rochas първи в света на модата създава кожени палта с размер 2/3 и  поли с джобове. Rochas е добре познат благодарение на своя подпис при парфюмите Femme. Този известен парфюм излиза на пазара през 1990г. и 35 години след смъртта на Rochas отново е пуснат в продажба. Парфюмите на Rochas днес са търсени от известни личности като Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kate Bosworth, Jennifer Lopez и др.

Показване:
Подреждане по:
Rochas Man от Rochas е аромати за мъже.Във връхните нотки има опияняващо начало на сладко свеж бергамот и нежни балсамови нотки от лавандула. Чисти и интензивен жасмин в сърцето на парфюма, заедно със свежи нотки на момина сълза и чувствен мускус. Базовите нотки са ванилия, кехлибар и  кафе. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме с..
57.90лв.
Rochas Man от Rochas е аромати за мъже.Във връхните нотки има опияняващо начало на сладко свеж бергамот и нежни балсамови нотки от лавандула. Чисти и интензивен жасмин в сърцето на парфюма, заедно със свежи нотки на момина сълза и чувствен мускус. Базовите нотки са ванилия, кехлибар и  кафе. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти..
42.90лв.