Цена

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo е известна най-вече с висококачествените обувки, които предлага повече от 70 години, но тя произвежда и продукти като готови облекла и парфюми. Основателят на компанията, Салваторе Ферагамо, емигрира от Италия в САЩ на 14-годишна възраст и обувките му бързо добиват популярност сред холивудските филмови звезди. През 1998 г. компанията Salvatore Ferragamo навлиза и в парфюмерийния бранш, когато лансира първия си парфюм Salvatore Ferragamo”. На следващата година се появява и мъжкият вариант на парфюма. През следващите години излизат множество парфюми във варианти за мъже и жени.  

Показване:
Подреждане по:
F by Ferragamo Black Salvatore Ferragamo е дързък, наситен аромат за уверения мъж. Мъжествен, мистериозен, елегантен и чувствен. Отличава се с нотки на лавандула и черен пипер. Комбинирани със семена на кориандър и тонка. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свърж..
48.90лв.
F by Ferragamo Black Salvatore Ferragamo е дързък, наситен аромат за уверения мъж. Мъжествен, мистериозен, елегантен и чувствен. Отличава се с нотки на лавандула и черен пипер. Комбинирани със семена на кориандър и тонка. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон..
41.90лв.
F by Ferragamo Black Salvatore Ferragamo е дързък, наситен аромат за уверения мъж. Мъжествен, мистериозен, елегантен и чувствен. Отличава се с нотки на лавандула и черен пипер. Комбинирани със семена на кориандър и тонка. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, ..
39.90лв.
F by Ferragamo Pour Homme от Salvatore Ferragamo е аромат за мъже. Връхните нотки са ябълка и лавандула; Средни нотки е черен пипер; Базовите нотки са кехлибар и кожа. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в са..
47.90лв.
Incanto Bloom Salvatore Ferragamo е свеж дамски аромат. Връхни нотки: грейпфрут, фрезия.Сърдечни нотки: Чаена роза.Базови нотки: Дърво, мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
47.90лв.
Incanto Bloom Salvatore Ferragamo е свеж дамски аромат. Връхни нотки: грейпфрут, фрезия.Сърдечни нотки: Чаена роза.Базови нотки: Дърво, мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
33.90лв.
Incanto Charms Salvatore Ferragamo е дамски аромат. Тайната на този аромат преминава през тонове от орлови нокти, пасирани плодове, деликатен жасмин, арабска роза, сандалово дърво и светъл мускус. Тези акорди ви карат да се вълнувате любопитно за всичко ново, за желание за приключения и пълна независимост. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които пр..
46.90лв.
Incanto Charms Salvatore Ferragamo е дамски аромат. Тайната на този аромат преминава през тонове от орлови нокти, пасирани плодове, деликатен жасмин, арабска роза, сандалово дърво и светъл мускус. Тези акорди ви карат да се вълнувате любопитно за всичко ново, за желание за приключения и пълна независимост. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички про..
39.90лв.
Incanto Dream Golden Edition е красив плодов аромат за съвременни жени.Изразява творческата сила на въображението.Свеж, сладък, вкусен и чувствен.Съдържа нотки на ананас, касис, манго, червена ябълка.Смесени с нотки на елегантен божур, фрезия и топло сандалово дърво, мускус. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гаранти..
50.90лв.
Incanto Heaven от Salvatore Ferragamo е аромат за жени. Характерен е със своя магически плодово-цветен аромат, който ще предизвика енергията и желанието за живот. Основата на този вълшебен аромат е флорентинският ирис и теменугата. Цялото усещане завършва с уханието на грейпфрут, червена ябълка и жасминов цвят. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, кои..
47.90лв.
Incanto Heaven от Salvatore Ferragamo е аромат за жени. Характерен е със своя магически плодово-цветен аромат, който ще предизвика енергията и желанието за живот. Основата на този вълшебен аромат е флорентинският ирис и теменугата. Цялото усещане завършва с уханието на грейпфрут, червена ябълка и жасминов цвят. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход..
39.90лв.
Incanto Shine Salvatore Ferragamo е свеж плодово-цветен дамски  аромат. Излъчващ радост и ухание на ананас, праскови и божури с ориенталски бял кедър. Флакона с цветовете на дъгата подчертава оптимизма на уханието. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържет..
48.90лв.
Incanto Shine Salvatore Ferragamo е свеж плодово-цветен дамски  аромат. Излъчващ радост и ухание на ананас, праскови и божури с ориенталски бял кедър. Флакона с цветовете на дъгата подчертава оптимизма на уханието. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпрос..
37.90лв.
Както подсказва името му, Attimo L`Eau Florale на Salvatore Ferragamo е един изключителен цветен аромат, носещ духа на излезлия през 2010 г. дамски парфюм Attimo и високата класа на известната модна къща. Връхните нотки в Attimo L`Eau Florale са със свеж плодово-цветен привкус, благодарение на азиатската круша, лотосовия цвят и куркумата.. Истинският цветен триумф в Attimo L`Eau Florale е пости..
41.90лв.
Salvatore Ferragamo Attimo e дървесен, чувствен и ориенталски аромат за мъже, който е въплъщение на елегантност, мъжественост и изискан стил. Връхни нотки: мандарина, риган, кардамон, пипер.Сърдечни нотки: градински чай, шафран, червен пипер.Базови нотки: ветивер, мускус, френски лабданум, пачули. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството...
35.90лв.