Цена

Tabac

Tabac

Tabac е марка на семейната фирма Maurer & Wirtz, основана през 1959г. Под това име може да намерите мъжки продукти за бръснене и интересни парфюми. Интересните комбинации от аромати и есенции с добавката на тютюн правят парфюмите с марка Tabac много изискани и уникални за. 

Показване:
Подреждане по:
Tabac Original е класически мъжки аромат.Връхни нотки на черен пипер,френско грозде и лимон.Сърдечни нотки на лавандула,лайка и здравец.Базови нотки на карамфил и амбър. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в ..
43.90лв.
Tabac Original е класически мъжки аромат.Връхни нотки на черен пипер,френско грозде и лимон.Сърдечни нотки на лавандула,лайка и здравец.Базови нотки на карамфил и амбър. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посоч..
36.90лв.