Цена

Tom Ford

Tom Ford

Известният моден дизайнер и филмов режисьор Том Форд роден през 1961 г. в Остин, Тексас. Изучава интериорен дизайн в престижното училище Parsons. През 1990 г. започва работа в Gucci и от 1994 г. до напускането си през 2004 г. е творчески директор на Gucci  и придобитата от нея марка Yves Saint Laurent. След напускането на Gucci, Том Форд основава през 2006 г. собствената си модна къща Tom Ford с помощта на компанията Estee Lauder.През 2006 г. излиза първият парфюм под марката Tom Ford – Tom Ford Black Orchid. След него излизат парфюми като Tom Ford For Men.

Показване:
Подреждане по:
Atelier d'Orient Fleur de Chine от Tom Ford е цветен аромат за жени и мъже. Ароматът съдържа магнолия, екзотични цветни нотки, чай, бяла праскова, бергамот, зюмбюл, слива.Базови нотки на жасмин, роза, глициния, кехлибар, божур, бензоин, ветивер и кедър. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеств..
280.90лв.
Atelier d'Orient Rive d'Ambre от Tom Ford е ориенталски аромат за жени и мъже.Ароматът съдържа цитруси на бергамот, кехлибар, лимон, горчив портокал, естрагон, мента, кардамон, толу балсам и коняк. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл..
280.90лв.
Azure Lime е аромат за жени и мъже.Той е създаден от най-различни цитрусови нотки, изискани цветя, топло дърво и чувствен мускус.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
268.90лв.
Black Orchid от Tom Ford е аромат за жени.Връхните нотки са френски жасмин, черен трюфел, иланг-иланг и касис. Сърдечни нотки на тъмен шоколад,тамян и ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
177.90лв.
Black Orchid от Tom Ford е аромат за жени.Връхните нотки са френски жасмин, черен трюфел, иланг-иланг и касис. Сърдечни нотки на тъмен шоколад,тамян и ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения ..
90.90лв.
Black Violet от Tom Ford цветен аромат за жени и мъже.Връхните нотки са бергамот, цитрус и плодови нотки;Базовите нотки са дъбов мъх и дървесни нотки. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
268.90лв.
Grey Vetiver от Tom Ford е аромат за мъже. Парфюмът съдържа ветивер, придружен със солени бележки и слънчево, дървесни акорди.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
108.90лв.
Neroli Portofino от Tom Ford е аромат за жени и мъже. Връхните нотки са мандарина и бергамот; Средни нотки е африканска цвят на портокал и кехлибар. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
280.90лв.
Noir de Noir от Том Форд е аромат за жени и мъже. Тъмен, наситен, мистериозен, изискан и харизматичен.Съдържа наситени нотки на шафран, черна роза, черен трюфел, ванилия, патчули, агарово дърво и дървесен мъх. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас..
408.90лв.
Noir de Noir от Том Форд е аромат за жени и мъже. Тъмен, наситен, мистериозен, изискан и харизматичен.Съдържа наситени нотки на шафран, черна роза, черен трюфел, ванилия, патчули, агарово дърво и дървесен мъх. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството...
276.90лв.
Noir от Tom Ford  е уникално динамичен, страстен и чувствен мъжки аромат. Започва с нотки на искрящи, чисти цитрусови масла и тревисти нотки.Сърдечни  нотки на масло от черен пипер, индийско орехче, масло от пачули, кожа, ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При ..
117.90лв.
Noir от Tom Ford  е уникално динамичен, страстен и чувствен мъжки аромат. Започва с нотки на искрящи, чисти цитрусови масла и тревисти нотки.Сърдечни  нотки на масло от черен пипер, индийско орехче, масло от пачули, кожа, ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произх..
86.90лв.
Noir от Tom Ford  е уникално динамичен, страстен и чувствен мъжки аромат. Започва с нотки на искрящи, чисти цитрусови масла и тревисти нотки.Сърдечни  нотки на масло от черен пипер, индийско орехче, масло от пачули, кожа, ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произх..
112.90лв.
Oud Fleur от Tom Ford е аромат за жени и мъже. Сърдечни нотки на пачули ,роза, смоли и сандалово дърво. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
280.90лв.
Tobacco Oud от Tom Ford е дървесен пикантен аромат за жени и мъже.Базови нотки;сандалово дърво, тютюн, пачули, уиски и пикантни нотки. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
280.90лв.