Цена

Viktor&Rolf

Viktor&Rolf

Виктор Хорстинг и Ролф Снойрен се срещат, докато учат в Холандската художествена академия. След дипломирането си започват да работят заедно и през 1993 г. основават в Амстердам марката Viktor & Rolf. Запазена марка на Victor & Rolf стават сюреалистичният дизайн и асиметричните кройки на техните облекла. Днес Victor & Rolf създават висша мода, готови облекла, обувки, парфюми и др. В допълнение към самостоятелната продукция на марката, Victor & Rolf работят в сътрудничество с много известни марки като Samsonite, H & M и L’Oreal.През 2005 г., с помощта на L’Oreal,  Victor & Rolf лансират Flowerbomb, първият парфюм на марката. Парфюмът се радва на голям успех и през следващите години излизат редица негови версии.

Показване:
Подреждане по:
Viktor & Rolf Flowerbomb е модерен и изискан аромат за жени.Връхни нотки на бергамот и чай.Сърдечни нотки на фрезия,жасмин,африкански портокалов цвят,роза и орхидея.Базови нотки на мускус и пачули. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-..
113.90лв.
Spicebomb Viktor&Rolf е дървесен пикантен аромат за мъже.Ярък, сладък, мъжествен, пленителен и дълготраен.Връхни нотки на бергамот, грейпфрут, елеми и розов пипер.Сърдечни нотки на шафран, канела и паприка.Базови нотки на кожа, тютютн и ветивер. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и к..
99.90лв.
Spicebomb Viktor&Rolf е дървесен пикантен аромат за мъже.Ярък, сладък, мъжествен, пленителен и дълготраен.Връхни нотки на бергамот, грейпфрут, елеми и розов пипер.Сърдечни нотки на шафран, канела и паприка.Базови нотки на кожа, тютютн и ветивер. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството...
126.90лв.
Viktor&Rolf  Bonbon изкушаващ дамски аромат, насочен към страстните и обичащи удоволствията, жени, еднакво „разтапящ“ сетивата в лудешки флирт или в лични сюблимни моменти. Bonbon е сладък плодово цветен аромат. Основна нотка в новото ухание е карамела, заобиколен от сочни плодове и бели цветя, поставени върху топла и брашнеста основа, наситена с дървесни нотки.  Пр..
130.90лв.
Viktor&Rolf  Bonbon изкушаващ дамски аромат, насочен към страстните и обичащи удоволствията, жени, еднакво „разтапящ“ сетивата в лудешки флирт или в лични сюблимни моменти. Bonbon е сладък плодово цветен аромат. Основна нотка в новото ухание е карамела, заобиколен от сочни плодове и бели цветя, поставени върху топла и брашнеста основа, наситена с дървесни нотки. Всички продук..
113.90лв.
Комплектът съдържа: Viktor&Rolf Spicebomb тоалетна вода за мъже 90мл + Viktor&Rolf Spicebomb афтършейв балсам 50мл + Viktor&Rolf Spicebomb душ гел 50мл Spicebomb Viktor&Rolf е дървесен пикантен аромат за мъже.Ярък, сладък, мъжествен, пленителен и дълготраен.Връхни нотки на бергамот, грейпфрут, елеми и розов пипер.Сърдечни нотки на шафран, канела и паприк..
140.90лв.