Цена

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent

Известният дизайнер Ив Сен Лоран роден през 1936 г. в Алжир. След като завършва лингвистика в Париж, печели престижно модно състезание, в резултат на което бива нает като дизайнер от Christian Dior през 1955 г. След смъртта на Диор, Ив Сен Лоран става главен дизайнер на модната къща и създава за нея прочутата си трапецовидна рокля. През 1962 г. създава собствената си модна къща Yves Saint Laurent с финансовата подкрепа на Пиер Берж. Първият парфюм на Yves Saint Laurent, наречен просто Y, излиза през 1964 г. През 1971 г. Yves Saint Larent лансира дамския парфюм Rive Gauche. Същата година дизайнерът позира гол за рекламата на мъжкия парфюм Yves Saint Laurent pour Homme. През 1977 г. излиза женският парфюм Opium, превърнал се впоследствие в един от най-известните парфюми на Yves Saint Laurent

Показване:
Подреждане по:
Body Kouros от Yves Saint Laurent е аромат за мъже. Връхните нотки са тамян и евкалипт; Средни нотки са градински чай и китайски кедър. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
75.90лв.
Manifesto Yves Saint Laurent е ексклузивен дамски аромат, който представя креативността, тайнствеността и страстта. Самото начало на аромата е създадено от омагьосващите нотки на неповторимия бергамот и сочния касис, допълнен от освежаващи зелени тонове. В сърцето се намират есенциите от копринен жасмин и палава момина сълза. Основата на парфюма се състои от топлещо кедрово и сандалово дърво. ..
112.90лв.
Baby Doll е забавен и елегантен дамски аромат.Връхните нотки са свежи и пълни с жар с нотки на касис, портокал, ябълка и ананас.Сърдечни нотки включват женски цветен букет от роза, фрезия, момина сълза и хелиотроп.Базови нотки са топли и включват кедър, сандалово дърво, тонка и ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинал..
74.90лв.
Baby Doll е забавен и елегантен дамски аромат.Връхните нотки са свежи и пълни с жар с нотки на касис, портокал, ябълка и ананас.Сърдечни нотки включват женски цветен букет от роза, фрезия, момина сълза и хелиотроп.Базови нотки са топли и включват кедър, сандалово дърво, тонка и ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлаг..
56.90лв.
Belle d'Opium е много по-лек дамски аромат.Основните ароматни нотки са сандалово дърво, лилия, пачули и сладка мандарина. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
90.90лв.
Black Opium дамски парфюм от Yves Saint Laurent е лансиран през 2014 година и е класифициран като ориенталско-пикантно ухание.  Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
119.90лв.
Body Kouros от Yves Saint Laurent е аромат за мъже. Връхните нотки са тамян и евкалипт; Средни нотки са градински чай и китайски кедър. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
48.90лв.
Cinema на Yves Saint Laurent подчертава изкусителната и затрогваща чувственост на жените.Парфюмът освобождава желанията с нежност и същевременно с ярка индивидуалност. Връхната нотка е на клементин и циклама. Сърцевината на аромата е изтъкана от божур и жасмин, а основата е бял мускус, ванилия и кехлибар. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички..
75.90лв.
Cinema на Yves Saint Laurent подчертава изкусителната и затрогваща чувственост на жените.Парфюмът освобождава желанията с нежност и същевременно с ярка индивидуалност. Връхната нотка е на клементин и циклама. Сърцевината на аромата е изтъкана от божур и жасмин, а основата е бял мускус, ванилия и кехлибар. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които пре..
87.90лв.
Elle на Yves Saint Laurent е нежен дамски аромат.С нотки налимон,божур,жасмин,фрезия,розови плодове, дървесни нотки на ветивер, пачули и кедър. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
129.90лв.
Kouros от Yves Saint Laurent е аромат за мъже.Връхните нотки са алдехиди, пелин, кориандър, градински чай и бергамот; Средни нотки са карамфил, пачули, канела, ирис корен, жасмин, ветивер и здравец; Базовите нотки са мед, кожа, бобова тонка, кехлибар, мускус,дъбов мъх и ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гар..
90.90лв.
Kouros от Yves Saint Laurent е аромат за мъже.Връхните нотки са алдехиди, пелин, кориандър, градински чай и бергамот; Средни нотки са карамфил, пачули, канела, ирис корен, жасмин, ветивер и здравец; Базовите нотки са мед, кожа, бобова тонка, кехлибар, мускус,дъбов мъх и ванилия. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме..
65.90лв.
L`Homme  елегантен , мистериозен и чувствен мъжки аромат. Основни нотки: бергамот, кардамон, лавандула, ветивер, кедър, кумарин. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
95.90лв.
La Nuit de L`Homme  елегантен , мистериозен и чувствен мъжки аромат. Основни нотки: бергамот, кардамон, лавандула, ветивер, кедър, кумарин. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
99.90лв.
La Nuit de L`Homme  елегантен , мистериозен и чувствен мъжки аромат. Основни нотки: бергамот, кардамон, лавандула, ветивер, кедър, кумарин. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта. ..
142.90лв.