Цена

Adidas

Adidas

Adidas е нова спортна марка, която отговаря на изискванията както на жените така и на мъжете със спортен дух. Дамските парфюми от марката Adidas ще бъдат оценени не само спортуващите дами, които имат възможност да избират от предложенията за ежедневна употреба, за активен спорт или за романтични моменти. Мъжките парфюми Adidas са пълни със свежест, енергия и позитивизъм и ще бъдат високо оценени от всеки съвременен спортно ориентиран мъж.

Показване:
Подреждане по:
Adidas Extreme  за мъже изобразява усещането за екстремни сили, издръжливост и инстинкт с неговия състав. Съставът предлага тонизираща ефект .Флаконът е модерен и има уникален дизайн. Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на п..
12.90лв.
Adidas Team Force от Adidas е аромат за мъже.Връхни нотки са алдехиди,портокал,ананас,грейфрут,мандарина и портокла;Сърдечно нотки:жасмин и хвойна;Базови нотки:сандалово дърво,кехлибар,мускус,тютюн и кедър.Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чре..
12.90лв.
Adidas Victory League от Adidas е с ориенталски дървесен аромат за мъже. Съставките на аромата са канела, мускус, лавандула, ванилия, босилек, круша, бергамот и кедър . Продуктът е оригинален и фабрично запечатан.Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството.При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в с..
12.90лв.
Fresh Impact от Adidas е аромат за мъже.Със аромати на лимон и зеленина заобиколена със свежи,нежни ,сладки и енергични аромати.   Продуктът е оригинален и фабрично запечатан. Всички продукти, които предлагаме са оригинални с гарантиран произход и качеството. При въпроси, моля свържете се с нас чрез е-майл или на посочения телефон в сайта.  ..
12.90лв.