Общи условия

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между "Роза-Козметика" ЕООД , от една страна, и потребителите на електронния магазин parfumi-online.com от друга страна.

С приемането на тези условия потребителят се задължава да ги спазва.

 

1. Данни за търговеца

"Роза-Козметика" ЕООД

Седалище и адрес на управление: гр. Пещера, ул. Никола Вапцаров 2

Данъчен номер: BG202204053

 

2. Регистрация

Регистрацията на потребителски профил в parfumi-online.com не е задължителна, за да направите вашата поръчка.

 

За да използвате предимствата на регистриран потребител (бърза и лесна поръчка,седмичен бюлетин с новите ни предложения, ваучери за отстъпки и др.) ние ви препоръчваме регистрация.

 

3.Защита на личните данни

Ние събираме доброволно информация от нашите клиенти и гости. Информация като вашето име и адрес е необходима за доставката на вашата поръчка. Друга информация, която може да се изисква е вашият е-мейл адрес и телефонния ви номер.

Вашият е-мейл адрес и телефонен номер са неоходими, за да ви държим в течение за статуса на вашата поръчка.

В нашия онлайн–магазин  parfumi-online.com знаем, че личната  информация е от изключителна важност за вас, затова гарантираме че тя ще бъде използвана само за успешното финализиране на вашата поръчка.

 

4. Поръчки

Поръчките се приемат на сайта 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, включително в почивните дни и в дните на официалните празници.

За да направите поръчка през сайта, не е задължително да регистрирате потребителски профил. Поръчката може да се направи по няколко начина:

-По телефона за поръчки посочен в електронния магазин

-Посредством формата за поръчки  в сайта като регистриран потребител.

-Посредством формата за поръчки  в сайта като гост.

След  като завършите поръчката служител на нашата фирма ще се свърже с вас по телефона за потвърждението и.

 

5.Начин на плащане

- Плащане при доставка (наложен платеж) -При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера

- Плащане по банков път: Заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от parfumi-online.com банкова сметка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

 

6.Рекламации

Клиентът има право да върне получената стока в рамките на 15 дни след получването  и, като търговецът  е задължен да върне заплатената сума от клиента.Разходите за доставката в двете посоки не се възстановяват

Продуктът трябва да бъде във вида в които е получен  ‘‘неповреден,неизползван и цялостта на опаковката трябва да е непокътната‘‘.